Autor

Masa, Dieta Wasza opinia i Porada

Szafes

Wysłana - 18 listopada 2009 20:12    Edytuj Cytuj
Witam, mam 16 lat i 183cm wzrostu. Chodze na siłownie raz 6x w tygodniu raz 5x(2 dni chodze i 1 dzien przerwy dlatego tak wychodzi) Biore Mutant Mass(2x dziennie po 1 miarce) + Carbo(5 łyżek 1 raz po siłowni) waże 70kg :/ a chce ważyć 90kg(troszke wysoko mierze i wiem że to zajmie troszke czasu). Chciałbym sie zapytac co jeszcze moge brac kreatyne jakas jeszcze czy co ? Czy to co robie teraz jest dobre ? Chodzi mi o wasza opinie(czy dobrze to robie i co jeszcze moge robic aby osiagnac swoj cel). Pozdrawiam wszystkich.

Znać drogę to nic trzeba tą drogą podążać.

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 18 listopada 2009 20:20    Edytuj Cytuj
" i co jeszcze moge robic aby osiagnac swoj cel)"

przede wszystkim DOBRZE jeść , a zapewne biorąc pod uwagę Twój wiek, staż, powyzsze informacje, ilosc treningów (wysiłku) w ciagu tygodnia - zakladam na 99,9% iż nie jesz odpowiednio dużo i dobrze

z doświadczenia stawiam w ciemno taką tezę

także przede wszystkim dobra micha,
solidny trening, dobra regeneracja, a z suplementów kreatyna będzie jak najbardziej wskazana, prócz tego jakis gainer/czy carbo okołotreningowo jak bierzesz do tej pory, zestaw witamin i minerałów i tak naprawdę to wystarczy

resztę $ radzę inwestować w jedzenie

Szafes

Wysłana - 18 listopada 2009 20:56    Edytuj Cytuj
Wiec to Tego Mutant Massa i Carbo dokupic jeszcze Kreatyne i jesc jak najwiecej i bedzie git ;)?

Limak1990

Wysłana - 18 listopada 2009 22:20    Edytuj Cytuj
Jaki masz staż? 5, 6 razy w tyg siłka? A gdzie czas na regeneracje?

Szafes

Wysłana - 19 listopada 2009 08:07    Edytuj Cytuj
2 dni chodze 1 dzien przerwy.

Limak1990

Wysłana - 19 listopada 2009 10:31    Edytuj Cytuj
3 dni w tygodniu siłowni wystarczy. Więcej nie znaczy lepiej

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 19 listopada 2009 12:36    Edytuj Cytuj
"Wiec to Tego Mutant Massa i Carbo dokupic jeszcze Kreatyne i jesc jak najwiecej i bedzie git ;)?"

nie jeść 'jak najwięcej' , a jesc odpowiednie ,zbilansowane posiłki, polecam dział odżywianie
kreatyna z 500g zwyklego monohydratu na 1 cykl starczy

Szafes

Wysłana - 19 listopada 2009 15:52    Edytuj Cytuj
oki dzieki

Szafes

Wysłana - 22 listopada 2009 09:04    Edytuj Cytuj
A co sądzicie że będe chodził na siłownie wtorek,siroda,sobota, niedziela a poniedziałek,czwartek i pątek na taekwondo może tak być czy jakoś to zmienić?

UQASH

Wysłana - 22 listopada 2009 09:27    Edytuj Cytuj
Plan FBW jest ok jeżeli trenujesz sztuki walki... a z odżywkami nie przesadzaj masz 16 lat, więcej nie znaczy lepiej, wystarczy Ci tyle ile Twój organizm może przyswoić. Zacznij od michy ;p

W tych haniebnych czasach, ta gra stała się dla mnie religią...

Szafes

Wysłana - 22 listopada 2009 09:43    Edytuj Cytuj
Chyba ze zrobie przerwe rok czasu z taekwondo i tylko silownia.A pozniej taekwondo znow i silownia. Ale troszke mi szkoda wiec chyba zrobie tak jak napisalem na gorze taekwondo i silownia.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Masa, Dieta Wasza opinia i Porada

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.