Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3827 razy
Autor

Masło Orzechowe by Sante

Massini

Wysłana - 11 lutego 2008 15:33    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam przeszukalem forum znalazlem tam kilka rzeczy na temat masla orzechowego ale bardzo interesuje mnie potwierdzenie tezy na temat tego masla http://www.sante.pl/k26/maslo_orzechowe z tluszczami i czy jest mozliwosc bym jadl go z chlebem razowym np na sniadanie tzn jako 2 posilek

Just Do It

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2008 16:03 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

fantasy

Wysłana - 11 lutego 2008 16:03    Edytuj Cytuj
nie oszukujmy sei najzdrowsze to nie jest i w codziennej diecie da rade sie bez tego obejsc.
Ja jesli akurat jest owe maslo "na stanie" w sklepie kupuje je i... jedna 300g puszka starcza mi na...2 mce

Mogliśmy być najwięksi ze wszystkich!

A teraz każdy z nas wpie***la BCAA!

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 lutego 2008 16:32    Edytuj Cytuj
Nie jest to najlepszy pomysl. Dobre maslo orzechowe jest dosc drogie, zrobione z orzechow lasowych, nie zawiera utwardzanego oleju roslinnego (izomery trans) i bardzo mala ilosc weglowodanow. Nawet jezeli kupisz takie maslo to taki posilek nie bedzie dobry, brakuje ciagle zrodla bialka, warzyw.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

radosuaf

Wysłana - 11 lutego 2008 17:21    Edytuj Cytuj
A ja kupiłem ostatnio 95% orzechy, zero soli i curku. W składzie tylko lecytyna sojowa i coś jeszcze. Jak dla mnie wypasik na chlebek do śniadania (a do tego jajecznica z 5 jajek ).

SlipBoro

Wysłana - 11 lutego 2008 17:57    Edytuj Cytuj
ale z SANTE sa 2 rodzaje masla orzechowego i ile sie nie myle....

....życie to coś więcej niż krew pot sperma i łzy...

xeran

Wysłana - 11 lutego 2008 18:33    Edytuj Cytuj
http://www.sante.pl/k26/maslo_orzechowe
Sklad jak widac nie powala na kolana

lulek35

Wysłana - 27 czerwca 2008 22:50    Edytuj Cytuj
Witam,
chciałbym Wam przedstawic produkt, który mimo swojego pochodzenia (Stany Zjednoczone) może być ciekawym dodatkiem do diety.

Zafascynowany tym produktem postanowiłem zrobić go samemu. Jako iż w dzisiejszym świecie unikamy białych zabójców jakimi są cukier i sól nie dodałem ich do kremu. Po wielu próbach i błedach ( było to juz dość dawno)
otrzymałem produkt, który jest nie tylko smaczny, ale i zdrowy. Orzechy arachidowe i włoskie które tworzą produkt dostarczają duzo omegi-3 i omegi-6 w bardzo korzystnej proporcji. Dodatek oleju rzepakowego tłoczonego na zimno podniósł ilość jednonienasyconych kwasów tłuszczowych.

Chciałbym podjąc dyskusję na temat tego produktu.
Dla osób zainteresowanych podaję link allegro gdzie mozna kupić ów produkt:
http://www.allegro.pl/item391078993_...omowe_bio.html

karol2622

Wysłana - 28 czerwca 2008 01:29    Edytuj Cytuj
No przyznam że miałbym ochote spróbować takiego masełka a swoja drogą pokombinuje sobie i moze ze słoiczek sam sobie zrobie.

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 28 czerwca 2008 15:14    Edytuj Cytuj
Fajne. A reklame wykupiles?

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Masło Orzechowe by Sante

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.