Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Martwie sie o dziewczyne mniej niz 800kcl

VooDooMan

Wysłana - 04 stycznia 2008 22:12    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
Mam problem tzn. nie o tyle ja mam problem co moja dziewczyna. Zjada poniżej 800kcl łącznie w przeciągu całego dnia. Nie jest gruba.. jest wręcz idealnej sylwetki jak na 18stolatke. Nie stosuje żadnych ćwiczeń aero poza sporadycznym aerobikiem raz w tyg. Nie potrafię jej przetłumaczyć że ograniczając tak się do jedzenia tylko sobie szkodzi niż miałaby poprawić sylwetkę.

Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi bo chcę pokazać jej ten temat. Jak może wpłynąć taki tryb odżywiania się na jej organizm?.

pozdrawiam;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 stycznia 2008 22:20 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 04 stycznia 2008 22:20    Edytuj Cytuj
Jeśli człowiek ogranicza dostarczanie składników odżywczych do organizmu organizm korzysta z pewnych zapasów, więc nie ma potrzeby się martwić - ale przez krótki okres czasu.

Jeśli człowiek przestaje dostarczać organizmowi składników odżywczych zaczyna zwyczajnie marnieć/podupadać na zdrowiu. Z takich typowych pod kobietę - pogorszenie się stanu włosów / skóry / paznokci. Osłabienie układu kostnego / immunologicznego. Częstsze choroby / infekcje / zakażenia itp...

Jednym słowem nie warto.

doping & zdrowie
Ekspert -

sicilia

Wysłana - 04 stycznia 2008 22:25    Edytuj Cytuj
Uwierz mi. Choćbyś podsunął jej milion postów, gdzie ludzie pisaliby, że spożywanie tak niskiej ilości kalorii do niczego innego nie prowadzi, jak utraty masy mięśniowej, a dopiero potem tłuszczu, co z kolei przyczynia się do sylwetki niemiłej dla oka (a także obwisłej i miękkich części ciała), to ona i tak nie będzie jadła tych prawidłowych 5 posiłków dziennie, które przyspieszyłyby w końcu metabolizm i nastawiłyby organizm na rzeczywiste spalanie. A to dlaczego ? Bo jeśli teraz zacznie jeść normalnie, to szybko przytyje, w ciągu tygodnia, może i nawet 2 kg i powie Ci, że ma w dupie takie Twoje diety i wszyscy Ci ludzie z SFD się mylą, a specjaliści z jej kolorowych pisemek, gdzie dieta 1000 kalorii nieustannie rządzi od lat, mają rację.
Wiem to wszystko, bo sam to przechodziłem

Zmieniony przez - sicilia w dniu 2008-01-04 22:27:34

VooDooMan

Wysłana - 04 stycznia 2008 22:32    Edytuj Cytuj
Najgorsze jest to że ostatnio jest słaba fizycznie jak i psychicznie. Ciągle jest zimna, zimne dłonie,nos i zimno jej w domu gdzie jest 20'c. Moim zdaniem to nie jest normalne żeby siedzieć w w polarze pod kocem gdzie normalnie dla mnie w samym tshirt jest duszno=/
Zaczyna się o to wojna i nie mam zamiaru jej przegrać. Dzięki za odpowiedzi i czekam również na innych ;)

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 04 stycznia 2008 22:34    Edytuj Cytuj
Idź z nią i wspieraj u psychologa/psychiatry.
Może początki jakiejś choroby...

doping & zdrowie
Ekspert -

arakus

Wysłana - 06 stycznia 2008 15:11    Edytuj Cytuj
Diety typu 1000 kcal są popularne wśród osób nie znających się lub w ogóle nie interesujących się fizjologią człowieka i odżywianiem.
Ale stosują ją też osoby z technologii żywności.

"Gadaj z głupim, to Cie osra." Niestety to prawda.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Martwie sie o dziewczyne mniej niz 800kcl

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.