Wg. ww serwisu na UFC 119 na galach Zuffy zadebiutuje nie kto inny jak Atomic butt drop man - Mark Hunt Ma zawalczyć z innym debiutantem Seanem McCorkle. Jak dla mnie mega zadziwiająca wiadomość że UFC zakontraktowało kogoś z ujemnym bilansem. Do tej pory na takie freaki nie było u nich miejsca. Tak czy inaczej fajnie będzie znowu zobaczyć Marka uśmiechającego się po bombach zbieranych na szczene
A Hunta ciężko nazwać freakiem, po prostu najpierw dostał od najlepszych, a po kolejnych niepowodzeniach wyraźnie odpuścił...
Szkoda, bo ma mega talent i obdarowany jest kilkoma świetnymi atrybutami...
"Only he who battle wins. The scald sang to their kings. Let the battle be fought to be won"
Specjalista -
1278612706000
kuka23
Wysłana - 08 lipca 2010 20:29
Świetna wiadomość, dobrze zobaczyć kolejną znajomą twarz z Pride. Hunt świetny kick-boxer, w MMA ma parę dobrych wygranych np z Wandem, CC i TK, no ale ostatnie 5 porażek z rzędu
Lubie Hunta, ale wydaje mi sie, ze to tylko skok na kase. Zobaczymy w jakiej formie wyjdzie. Kontrakt na 4 walki to dosyc sporo, jak na takiego zawodnika.
1278666818000
samael3x6
Wysłana - 14 lipca 2010 18:02
Jesli nie poprawił umiejetnosci zapasniczych i bjj to nie wiem czy może szukac czegos w wadze królewskiej ma mocną głowę [ray sefo-mark hunt polecam:D],mocno bije [dynamit hehe]choc całkiem bym go nie skreslał pokażą pierwsze 2 walki moim zdaniem ciekawe z kim go zestawią. Jakies propozycje?
1279123346000
Piorunos
Wysłana - 14 lipca 2010 20:40
Stara gwardia K1 się kłania widze.Pamietam jak równe 10 lat temu z zapartym tchem ogladałem jego rzeznicze pojedynki z le bannerem Też myśle że stwierdził że zarobic trzeba chociaż przyznam że tego typu zawodnicy sa zawsze ciekawi i mimo ze mistrzem nie bedzie raczej napewno to niejednego kozaka obije jeszcze :)