Władze UFC ogłosiły w sobotnią noc podczas gali UFC 82, że Mark The Hammer Coleman zmierzy się z Brockiem Lesnarem w octagonie! Mark w wywiadach mówił, że jest bardzo zawodolony z tego, że może walczyć w octagonie. Mówił także, że Brock Lesnar to naprawdę dobry zawodnik. Zobaczymy jak to będzie, mi się zdaje, że Mark ma marne szanse, ale będzie ciekawie!
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Wydaj mi się że z Brockiem Coleman ma małe szanse na zwycięstwo. Po prostu zaczęło się budowanie Lesnarowi rekordu na znanych cenionych zawodnikach, którzy szczyt formy mają już za sobą. Po za tym Lesnar sprzedał jeśli dobrze pamiętam około 600 tys PPV podczas walki z Mirem - czyli opłaca organizować z eventy z nim w roli głównej.
Do walki miałoby dojść w sierpniu 2008 w Minesocie.
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1204454580000
Vospyl
Wysłana - 02 marca 2008 11:46
Jak dla mnie to Hammer się może ośmieszyć. Po prawdzie to Mark jest świetnym zapaśnikiem, ale: 1.nie ten wiek 2.Brock jest większy 3....silniejszy i szybszy. No chyba, że Coleman zrobi sobie z tyłka sito, w co wątpie w UFC. Chciałbym, aby wygrał, lecz w nie wierzę.
Nie ma "nie mogę", jest tylko "nie chce mi się".
1204454807000
Big mma
Wysłana - 02 marca 2008 17:06
Szkoda ze pionier G&P w MMA, jest osoba do polepszania statystyk ;/ Nie ma zbytnio szans z Brockiem mam nadzieje ze nie wejdzie do klatki z dziecmi
"You can buy muscle, but you can't buy cojones" B. Rutten