Czołem,znalazłem znakomity dokument o Marku Piotrowskim (tego pana przedstawiać nie trzeba chyba nikomu kto się interesuję sztukami czy sportami walki).Było nie było wrzucam,może ktoś nie widział. Miłego oglądania.
Oglądałem wojownika, a wybrane momenty nawet po kilkanaście razy. Świetny dokument. Aczkolwiek w filmie jest trochę momentów po których powinno być jakieś rozwinięcie myśli co nie następuje, np. A. Janusz wspomina o jakimś rewanżu z Roufusem (nie chodzi jednak o te ich oficjalną drugą walkę) Być może wynika to z takiej nieoficjalnej jakby formy rozmowy (takie odtwarzanie przeszłości) no ale takie słowa padły i umieszczone zostały w materiale :) o co chodzi ?
1200643745000
ona1986
Wysłana - 21 lutego 2008 23:02
SPOTKANIE Z MISTRZEM-"PUNISHEREM" MARKIEM PIOTROWSKIM
Spotkanie odbędzie się 23 lutego 2008 o godz.17.00 w sali Kina "Hollywod "na os.Kościuszkowców 13 w Swarzędzu. Marek Piotrowski Punisherr 9-cio krotny Mistrz Świata Kick-Boxingu, trener i promotor będzie gościł w Swarzędzu!
Marek Piotrowski pokaże swoje pasy Mistrzowskie i opowie o emocjach jakie towarzyszą mu gdy spogląda na nie z perspektywy czasu, zapraszamy do wspólnych pamiątkowych zdjęć i skorzystania z okazji do zdobycia dedykacji z autografem Mistrza i wielu innych atrakcyjnyh pamiątek. Kick boxer zdobył wszystkie najważniejsze tytuły mistrzowskie organizacji ISKA, KICK, PKC, WAKO-PRO, FFKA, WKAi TBC.
Dodatkową atrakcją będzie pokaz filmu Wojownik w reżyseri Jacka Bławuta, a wyprodukowanego przez stację telewizyjną HBO Polska.
1203631366000
p.w.budda
Wysłana - 19 kwietnia 2008 10:12
Witam! Niedawno trafiłem na film "Wojownik" na HBO,naprawdę świetny film! Mimo iż od 7 roku życia trenuje sporty walki nie słyszałem o Marku Piotrowskim--a szkoda! To naprawdę nieprzeciętny facet!!!
Mam jednak pytanie odnośnie filmu, a raczej ludzi którzy się w nim wypowiadali na temat Marka Piotrowskiego. Wie ktoś może jak się nazywa ten dziennikarz i fotograf, który robił zdjęcia walk Pana Marka????? Będę bardzo wdzięczny za info. Pozdrawiam!
1208592747000
Mariusz87
Wysłana - 20 kwietnia 2008 20:35
fotograf - Wiesław Leżanka
1208716556000
p.w.budda
Wysłana - 21 kwietnia 2008 13:44
Dzięki serdeczne!!! Nie spodziewałem się tak szybkiej odp. :) Zatem mam nową prośbę: czy ma może ktoś jakiś kontakt do Pana Wiesława Leżanki????
1208778276000
Michal29
Wysłana - 22 kwietnia 2008 11:15
Pomóżcie mi włączam ten film ale nie wyświetla mi się obraz próbowałem na: quicktime, winamp, v player, inter vide windvd7 i wszędzie to samo co zrobić żeby działało?