Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Manager koszykówki on-line...

dziki_00

Wysłana - 23 listopada 2008 01:08    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

W dziale 'Piłka nożna' jest art. o Hattricku, więc postanowiłem założyć temat o jego koszykarskim odpowiedniku...http://www.basketsim.com/ , wcielamy się w rolę prezesa i prowadzimy swój własny team. Na początku ustalamy nazwę drużyny, a potem czekamy na przydzielenie do którejś z lig.

Możemy dokonywać transferów, rozbudowywać halę, pozyskiwać zawodników z collegów itp, itd w celu jak najszybszego awansu

Jeśli ktoś lubi managery on-line to może spróbować...jutro kolejny mecz

Zmieniony przez - dziki_00 w dniu 2008-11-23 01:09:58

' Chcemy czegos dokonac, zanim nasi krewni rozstawia pamiatki po nas po zakamarkach mebli'

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 listopada 2008 08:59 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wikt SZ i ISO

Wysłana - 23 listopada 2008 08:59    Edytuj Cytuj
Tylko ciekawe czy ten Manager zyska taką popularność jak Hattrick w każdym razie powodzenia

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
Znawca -

dziki_00

Wysłana - 23 listopada 2008 13:27    Edytuj Cytuj
No póki co daleko mu do tego...na Hattricku w tym momencie 47000 osób on-line, a na BS 630 Ale przynajmniej nie ma takiego problemu z transferami, że przez godzinę licytujesz się z 5 kolesiami o jednego zawodnika...dzisiaj zwycięstwo 97-76

' Chcemy czegos dokonac, zanim nasi krewni rozstawia pamiatki po nas po zakamarkach mebli'

THE1ROCK

Wysłana - 23 listopada 2008 15:13    Edytuj Cytuj
Kto mi powie jak zawodnika kupić bo ciągle wyskakuje ze coś tam i nie moge;d You will receive your money as soon as your team is activated! Znaczy obczajam chyba co to znaczy ale nie moge szczaić czego tak i jak zrobić żebym mógł

Jedz synku jedz, bo czasem grama brakuje do kilograma

dziki_00

Wysłana - 23 listopada 2008 22:49    Edytuj Cytuj
Nie pamiętam dokładnie jak to było na początku, czy automatycznie się po czasie uaktywniało...ale masz już normalnie zawodników i trochę kasy na koncie?? Spróbuj jutro, może trzeba poczekać aż uaktywnią Ci finanse...powodzenia

THE1ROCK

Wysłana - 24 listopada 2008 21:45    Edytuj Cytuj
Thx Dziisaj mi powiadomka na mejla przyszła ze chyba 12 zawodników ni stąd ni stamtąd zakontraktowano pierwszy ecz już 26... czymać kciuki

dziki_00

Wysłana - 26 listopada 2008 12:29    Edytuj Cytuj
Kolejne zwycięstwo, tym razem 83-75...
Mvp- Ron Evert 24ptk, 15 zb, 2 as, 2 prz
Jak tam THE1ROCK pierwsze spotkanie?

THE1ROCK

Wysłana - 26 listopada 2008 17:00    Edytuj Cytuj
wygrałem 59 - 79 ;D Nie jest źle oprócz rzutów za 3 pkt 4/11 (36%) trzeba jakoś pomyślec o poprawie

dziki_00

Wysłana - 26 listopada 2008 17:35    Edytuj Cytuj
hehe ja odpuszczam ten sezon (byle się utrzymać) i zbieram hajec na rozbudowę hali, potem na nowego trenera...a dopiero na koniec zajmę się sensownymi wzmocnieniami

THE1ROCK

Wysłana - 26 listopada 2008 18:52    Edytuj Cytuj
Ja połowy tych funkcji nie obczajam bo ang u mnie srednio chociaz że w sql mam same 5 a w grupie jestem jednym z najlepszych Ale mam jeszcze czas ;p

dziki_00

Wysłana - 26 listopada 2008 19:12    Edytuj Cytuj
To zmień sobie na nasz język...tam po lewej pod lista opcji masz klucz, klikasz i w 'Choose language' znajdujesz polski. Pod loginem wpisujesz swoje aktualne hasło- bierzesz 'save changes' i gotowe Jeszcze nie wszystko jest przetłumaczone, ale większość rzeczy...jakbyś czegoś nie wiedział to pytaj

Zmieniony przez - dziki_00 w dniu 2008-11-26 19:18:04

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Manager koszykówki on-line...

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.