Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ManagerLeague - pilkarski manager online

Masta Ace

Wysłana - 02 września 2008 18:40    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jeśli lubisz managery piłkarskie to powinieneś spróbować zagrać w ManagerLeague. Wg mnie najlepszy obecnie wirtualny manager. 18 lig narodowych w tym liga polska składająca się z czterech dywizji. Mecze rozgrywane są codziennie o 3:00 i 15:00, sezon trwa 30 kolejek plus baraże. Cały sezon trwa 4 tygodnie, obecnie kończy się 39 sezon (w czwartek rozpoczyna się 40).

http://www.managerleague.com <-- link do gry

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=132219 <-- link ze mną jako osobą polecającą, więc jeśli chcesz to możesz mi pomóc (jeśli nie to użyj linku powyżej)

W razie pytań piszcie, postaram się odpowiedać na bieżąco

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 września 2008 18:46 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

BeeV

Wysłana - 02 września 2008 18:46    Edytuj Cytuj
Co to za manager gdzie mecze są rozgrywane dwa razy w jednym dniu

W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -

Masta Ace

Wysłana - 02 września 2008 19:01    Edytuj Cytuj
BeeV, zależy jak kto lubi Taki system rozgrywki jest bardziej dynamiczny (że tak to określę) niż czekanie tydzień na następną kolejkę jak w niektórych innych managerach. Poprostu jak kogoś to zainteresuje to fajnie, jak nie to trudno. W każdym bądź razie polecam

cygan132

Wysłana - 02 września 2008 19:27    Edytuj Cytuj
Ja grałem w takiego, gdzie grało się jeden mecz na dzień i było całkiem fajnie

HALA MADRID !!!
Znawca -

BeeV

Wysłana - 02 września 2008 23:04    Edytuj Cytuj
Znaczy ja niemam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu ale 2 mecze dziennie to troszkę za dużo i wolę sobie zagrać w CMa szczerze

Ale ogólnie lepiej jest zagrać pare meczy w tygodniu niż raz na tydzień dlatego między innymi ja sobie pogrywam w TMa gdzie masz 3 mecze w tygodniu i 18 drużyn w lidze i do tego dochodzą Puchary. Jutro np. gram w lidze z drużyną w strefie spadkowej nie nie będzie łatwo bo takie drużyny mieszają.

A powiedz mi jakie tam padają wyniki? Takie jak w HT czyli po 6:0? Bo w TM bardzo żadko zdarza się taka wygrana a często są realistyczniejsze wyniki typu 1:0 np w lidze ostatnio taki miałem.

W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH
Znawca -

Masta Ace

Wysłana - 03 września 2008 11:03    Edytuj Cytuj
Co do wyników to w tym sezonie miałem bilans bramek 48-42 przy 30 meczach, miałem tylko trzy mecze gdzie różnica bramek była większa niż 3, więc jest w miarę realistycznie.

MC-IDOL

Wysłana - 06 września 2008 15:37    Edytuj Cytuj
czemu nie mozna sie zalogowac?

TYLKO GÓRNIK WAŁBRZYCH

adi199721

Wysłana - 19 kwietnia 2009 16:17    Edytuj Cytuj
Ja polecam www.golmanager.pl.tl

ADRIAN

Siarsen

Wysłana - 30 czerwca 2009 13:15    Edytuj Cytuj
Witajcie serdecznie

Chciałem Wam zaprezentować managera online, TrophyManager. Jest to manager piłkarski wykreowany w Danii przez czterech ludzi. Zabawa jest prosta. Rejestrujesz się, dostajesz drużynę w przeciągu kilku dni i trenujesz ją tak, aby była jak najlepsza.
Oczywiście Twoja drużyna mieć będzie ograniczone fundusze, jednakże można je zwiększać poprzez mecze grane u siebie, awanse do wyższych lig oraz transfery.

Gra jest na bardzo wysokim poziomie i mieć najsilniejszą drużynę nie oznacza wygrywać każdy, gdyż ktoś może użyć takiej taktyki, że będzie miał nad Tobą pzrewagę.

Cały interfejs gry jest zrobiony we Flashu. Forum jest przejrzyste i bardzo łatwo możne sie po nim poruszać.

W Polsce jest obecnie 7 lig, ale większośc lig jest zapełniona BOT-ami, czyli drużynami prowadzonymi przez komputer, dlatego też o awans do wyższej ligi nie trzeba sie zbytnio martwić.

Juniorzy mają przerózny talent. Losowanie juniora jest proste, im wyższy poziom szkółki juniorkiej tym lepszych zawodnikow mozna otrzymac.

Trening - intensywność i efektywnosc treningu zalezna jest od 4 czynnikow: poziomu boisk treningowych, umiejetnosci trenerskich (ktorych mozna miec 5), potencjalu zawodnika oraz jego wieku. Im starsy zawodnik tym umiejetnosci rosna wolniej, a w wieku 28 lat moga zaczac spadac.

Infrastruktura - w tym dziale zajduje sie kilka opcji. Od spryskiwaczy na boisku przez budki z przekaskami po wielkie restauracje. jesli masz fundusze i masz dobra druzyne na wysokim poziomie rozgrywek to nie masz sie czym martwic.

W grze wystepuja takze puchary kontynentalne oraz reprezentacje.
Obecnie koncza sie I Mistrzostwa Świata (polfinaly), w ktorych graja: Filipiny, Brazylia, Węgry i Izrael. Po tym sezonie zaczna sie eliminacje do Mistrzostw Europy.
Wsrod pucharow kontynentalnych wyrozniamy:
UETA Champions Cup --> United European TrophyManager Assosiation Champions Cup - w wolnym tlumaczeniu Europejska Liga Mistrzow
UETA Cup --> czyli odpowiednik Pucharu UEFA
FITA RoW League --> czyli Liga Mistrzow Reszty Swiata, w ktorej znajduje sie Afryka, Azja i Oceania
FITA RoW Cup --> cos jak Puchar UEFA, ale dla reszty swiata
FATA Liberty League --> Liga Mistrzow Obu Ameryk
FATA Copa Americana --> wzor Pucharu UEFA dla Ameryk

Jesli macie wiecej pytan to prosze pisac na forum, ale mozna na nim pisac po owczesnym zarejestrowaniu w grze.

Jest swietna rozrywka dla ludzi uwielbiajacych pilke nozna i zawsze znajdzie sie czas dla TM.

Serdecznie zapraszam.

Zapomnialem podac strone :P
http://www.trophymanager.com/index.php?ref=603466

To jest link polecajacy, ktory w grze i tak mi nic nie daje :) Bedziecie mogli wtedy od razu zadawac mi pytania. jedyna rzecza jaka bedzie z tego pozytywna to taka, ze na stronie klubowej mojego zespolu beda wyswietlone Wasze zespoly :P

maniek121

Wysłana - 23 września 2009 16:05    Edytuj Cytuj
zgadzam się z kolegą na temat trophymanager. Całkiem fajnie zrobiony. Zablokowali mój klub, więc musiałem założyć nowy, lecz z mojej strony nie da się aż tak narzekać na TMa. Tak jak kolega jeśli ktoś chce mnie wspomóc przy tym jak będzie się rejestrował to www.trophymanager.com/index.php?ref=937792 będę czekać (choć nie zmuszam)

maniek121

Wysłana - 23 września 2009 16:09    Edytuj Cytuj

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ManagerLeague - pilkarski manager online

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.