Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mam troche krzywy kregoslup corobic????chce cwiczyc

dawidekpi

Wysłana - 20 kwietnia 2005 21:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam problem troche krzywy kregoslup i chce cwiczyc na silowni i zeby wyprostowac kregoslup prosze opomoc dzieki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 kwietnia 2005 21:14 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Irokez

Wysłana - 20 kwietnia 2005 21:14    Edytuj Cytuj
no zarąbiście to opisałeś, kurde wysil sie i napisz co dokłądnie masz skolioze , hiperlordoze, kifoze?? czy jesczez coś innego no i napisz cos wiecej o sobie, co chcesz osiagnąć( znaczy sie jaki trening) jakie cele, wypełnij profil i uzyj wyszukiwarki wogóle

wierz w siebie bo religie moga zawieść ; )))

Irokez

Wysłana - 20 kwietnia 2005 21:16    Edytuj Cytuj

dawidekpi

Wysłana - 22 kwietnia 2005 17:17    Edytuj Cytuj
Chcialbym miec rzebe i duzo sily mam zaokraglone blecy nie wiem jak to sie nazywa alenapewno nie kifoza napisz prosze dzieki

_KuChaR_

Wysłana - 22 kwietnia 2005 17:26    Edytuj Cytuj
taz mam krzywy kregoslup. Dokladnie - gorna czesc kregoslupa, zaokraglona, jakbym mial garba. Nawet jak sie mocno wyprostuje, to troche widac.

Irokez

Wysłana - 22 kwietnia 2005 18:22    Edytuj Cytuj
jeśli to góra to chyba kifoza o ile sie nie myle, ja sie na tym znam tylko pobieznie bo lekarzem nie jestem tylko sam kiedys miałem problemy zplecami i wiem ze sporo rzeczy możesz sie dowiedzieć jak poszukasz na forum sfd - kręgosłup to bardzo czesto manglowana rzecz

.corleone.

Wysłana - 23 kwietnia 2005 23:37    Edytuj Cytuj
skoro garb - to pogłebiona kifoza. Było to juz tutaj wiele razy. Ćwiczenia korekcyjne, porady itp..poszukaj.

po krótce - trzeba wzmacniac mięśnie pelców, najlepiej na początku przez basen. Nastepinie, jak bedziesz miał pojecie o treningu - mozna zaczac trening na silowni, ale musisz sobie poszukac dokładnych porad. No i zwisy na drazku - takze mogą pomóc (choc w dosc małym stopniu)

no i te wszystkie cwiczenia korekcyjne zalecane dla dzieci przez lekarzy..aha - siatki, plecaki - wszystko rozkładaj równomiernie. Zwracaj uwage na to JAK siedzisz.

MÓJ DZIENNIK:
[http://www.tinyurl.pl?0MzgUdiE]
Znawca -

dawidekpi

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:02    Edytuj Cytuj
Jutro pojde do lekarza i spytam sie dokladnie co z moim kregosłupem i zaczne napewno chodzic nabasen 2x w tygodniu i od wczoraj siedze prosto heheh dzieki jesli jeszcze cos znjadziecie to napiscie

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mam troche krzywy kregoslup corobic????chce cwiczyc

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.