Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 8809 razy
słowa kluczowe: koksy 
Autor

Mam coś dla Was koksy !!!

marcinekkk

Wysłana - 31 sierpnia 2006 14:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witajcie koksy.

Chciałbym się podzielić z Wami pewnymi ciekawymi spostrzeżeniami. Pewnie każdy z Was miał problemy z rozstępami Jak wiemy do dnia dzisiejszego nie wymyślono czegoś racjonalnego, aby usuwało je (nie wspominam o kure-o drogich zabiegach) Jako że miałem problem z rozstępami …pękająca skóra podczas treningu ….szukałem jakiegokolwiek sposobu aby zminimalizować ową sytuacje. Używałem paru maści ,ale efekt był mizerny . Przechodząc do meritum kluczem w tej całej zabawie u mnie okazało się po każdym treningu prysznic(raz zimny raz ciepły) oczywiście każdy powie , że nic nowego nie napisałem ,ale to nie koniec lecimy dalej w czasie prysznica szorstką gapką masowałem miejsca narażone na rozstepny albo już istniejące ….dalej….po każdym prysznicu nie wycierając skóry z wody smarowałem pewną miksturą którą sam ją sobie banalnie prosto przyrządziłem. Efekty kuracji były znakomite a mianowicie:
-skóra zwiększyła swoją elastyczność ,ujędrniła się ,jest gładka jak pupcia niemowlęcia .
-stare rozstępy zmniejszyły się i są mało widoczne .

No to na tyle dodam jeszcze że smaruje się przed siłą ta mikstura i zaraz po. Zajmuje mi to raptem razem około 10 minut

Pewnie jesteście ciekawi, jaka to miksturka już pisze:
-Krem z mocznika pamięci Holdera
-Oliwka bambino
- Według uznania jakiś balsam do ciała zawierający wit A i C
- Maść z Elastyną i Kolagenem : może być z Soraji

Proporcje według uznania . W mojej miksturce najwięcej znajduje się mocznika i elastyny i kolagenu ..ale tak jak napisałem twórczość dowolna. Koszt tej maści jest nie jest drogi ..jest bardzo wydajna i naprawdę działa , mi przyniosła zamierzony efekt !!

Profilaktycznie wcinam jeszcze :
Witamine A, E oraz Cynk

Ciekawostkę dodam , że moja była laska podkradała mi ową miksturę na cellulitic i powiem szczerze że na właśnie oczy widziałem różnice przed i po !! Wiec drodzu Panowie możecie zrobić sobie dobrze jak i również swoich kobietą …a na pewno się Wam odwdzięczą

A i jeszcze jedna sprawa bo pewnie ktoś zapyta dlaczego smarujemy się ta maścią na mokrą skórę Mianowicie po takim boskim prysznicu kiedy skóra jest dobrze nawodniona potrafi dziesięć razy więcej składników odżywczych przyjąć niż gdyby była SUCHA!!! Pozdro koksy mam nadzieję ze się to komuś sprzyda!!!

Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 sierpnia 2006 14:47 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dsdamian

Wysłana - 31 sierpnia 2006 14:47    Edytuj Cytuj
sG za olbrzymia chęć pomocy
Ekspert -

Mariusz987

Wysłana - 31 sierpnia 2006 14:51    Edytuj Cytuj
ciekaw jestem ****a jakie tam reakcje zachodza i co sie tam tworzy w tej miksturce Twojej , ale tego jeszcze nie weim bo nie jestem farmaceuta

ale SoGa jak najbardziej trza dac :) pozdro/

- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?

+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.

Specjalista -

Budziok

Wysłana - 31 sierpnia 2006 14:58    Edytuj Cytuj
ciekawe
sog za pomysłowość

www.autowojtas.************

-Neal-

Wysłana - 31 sierpnia 2006 15:24    Edytuj Cytuj
Pomysł ciekawy. Sog.
Swoją drogą nigdy nie doświadczyłem rozstępów.

Promotor zdrowia z fizjoterapią.
Ekspert -

rks1950

Wysłana - 31 sierpnia 2006 15:53    Edytuj Cytuj
-Neal- to sie ciesz ,bo to nic ciekawego
a co do pomyslu kto wie moze i przetestuje nawet
sg

jozkes1987

Wysłana - 31 sierpnia 2006 15:55    Edytuj Cytuj
No mi się informacja przyda bo jestem porozżynany w okolicach barków tak, że wygląda to jakby mnie kot porządnie podrapał ;-(

bobikkk

Wysłana - 31 sierpnia 2006 17:05    Edytuj Cytuj
ładnie ładnie heh sog jak wejdzie

jozkes1987

Wysłana - 31 sierpnia 2006 17:12    Edytuj Cytuj
Dla kogo sok bobikkk??;->

ankajanka

Wysłana - 31 sierpnia 2006 17:41    Edytuj Cytuj
Ja tam sie nie będę żadnym pedalskim gównem smarował. Blizny i rozstępy mężczyzny nie szpecą.

Lepiej być durniem niż ćwierćinteligentem.

DEWAST

Wysłana - 31 sierpnia 2006 17:48    Edytuj Cytuj
dobra relcja sog

>>>Odbijam sog'i<<<

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mam coś dla Was koksy !!!

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.