Mam 13 lat waze okolo 55 kg i chiał bym schudnac chociaz te 5 kg ale nie wiem co mam zrobic zeby schudnął napiszcie mi co mam jesc na sniadanie obiad kolacje i czego mam nie jesc napisczi mi taka rospiske na tydzien albo cos co mam robic ! dzieki   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 13 lat   Waga: 55kg   Wzrost: 146cm   Obwód klatki: nie wiem   Obwód ramienia: nie wiem   Obwód talii: nie wiem   Obwód uda: nie wiem   Obwód łydki: nie wiem   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 30%   Aktywność w ciągu dnia: szkoła   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: koszykówka co pare dni   Odżywianie: lubie hamburegery itp   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: nie   Stan zdrowia: nie   Preferowane formy aktywności fizycznej: dziennie od 1 do 5 godzin   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie   Stosowane wcześniej diety: nie
graj w pilke, biegaj, graj w kosza, siatke...jezdzij na rowerze... w Twoim wieku zadne diety nie beda potrzebne, ani nie beda dobrym wyborem
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
1188405593000
SzakalBoss
Wysłana - 03 czerwca 2008 15:20
Siemka mam ten sam problem mam 12 lat 145 i warze 45 kilo jestem męrzczyzną :D czy mi ktoś pomorze ?? Jak schudnąć mam brzuch jak balon ??Zbliża sie lato potrzebuje schudnąć w 2 tygodnie
1212499249000
wislakrk
Wysłana - 03 czerwca 2008 15:41
hahaha w 2 tygodnie? też bym chciał patrz na to co pisze wyżej. Żadna dieta, tylko dużo sie ruszaj a zobaczysz ze na pewno będzie poprawa pozdrawiam