Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 321 razy
słowa kluczowe: male  hrmax 
Autor

Male HRmax

msiuel

Wysłana - 05 lipca 2009 14:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Uprawiam sport od długiego czasu ....staram się schudnąc od 3 lat robiąc aeroby przy odpowiednim HR ....najczęściej 138..142 ,skutki odchudzania kiepskie ....ostatnio zmierzyłem swoje HRmax na bieżni i wychodzi mi cały czas max 160..165 .Związku z tym sporo przekraczam 75% HRmax_a ....Co o tym sądzić ???Proszę o pomoc . Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2009 16:44 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Patka_00

Wysłana - 06 lipca 2009 16:44    Edytuj Cytuj
pierwsze pyanie...

jak z jedzeniem

dieta jest??

msiuel

Wysłana - 08 lipca 2009 08:29    Edytuj Cytuj
Dzięki za odzew .Dieta jest ,od 10lat ,a ćwicze też od 10lat ....nie było tutaj odpowiedzi ,może wybrałem zły dział .... proszę link do podobnego tematu http://www.sfd.pl/Jakie_HR_po_paru_latch_cwiczen_%2Cbez_efekt%C3%B3w_-t512177.html .Pozdrawiam

Patka_00

Wysłana - 08 lipca 2009 09:09    Edytuj Cytuj
skoro długo juz trenujesz masz zwiększona wytrzymałośc. Poza
tym organizm się przyzwyczaja do wysiłku, dlaego najlepiej dosarczac rózne bodzce.

napisz prosze ile, ważysz

jak trenujesz( ile razy aero , ile siłownia)

co jesz.(przykładowy jadłospis dnia)

Postaram się pomóc

msiuel

Wysłana - 21 lipca 2009 12:36    Edytuj Cytuj
Dzięki za odzew dietę stosuję od ok.5lat .Praktycznie wykluczyłem ziemniaki ,sosy ,białe pieczywo,tłuszcz .Kolację staram się jeśc z min. ilościa weglowodanów ,chleb razowy ciemny tylko rano ,a na obiad dużo surówki i lekko podgowane warzywa. Ważę ok.113 kg ,przy 180cm wzrostu .Typowy trening to rozgrzewka 5 min ,potem wyciskanie /2 rodzaje ,4 serie na mięśnie brzucha ,na koniec ok. 50 min najczęściej orbitreka .Pozdrawiam

impi

Wysłana - 26 lipca 2009 13:13    Edytuj Cytuj
jezeli nie liczysz kalorii dokladnie to nie jest to dieta ;p i super efektu nie przyuwazysz. I ile razy w tygodniu robisz brzuszki?

Zmieniony przez - impi w dniu 2009-07-26 13:14:43

www.erowpadka.pl

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.