SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Makaron smażony po chińsku bez ww

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 759

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 321 Napisanych postów 8686 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 73994
200g polędwiczka wieprzowa
200g makaron shirataki
cebula dymka
przyprawa 5 smaków
curry
sos sojowy czerwony
grzyby mun
kapusta pekińska

Mięso kroimy na kawałki, dodajemy przyprawę 5 smaków, sos sojowy i marynujemy na co najmniej godzinę.
Pokrojoną cebulkę smażymy na PAM, dodajemy mięso, po chwili kapustę pekińską(na taką porcję starczy ok 30g)grzyby Mun. Gdy wszystko się dobrze usmaży, dodajemy makaron shirataki, szczyporek, curry i polewamy jeszcze sosem sojowym.

Całość ma ponad 40g białka i śladowe ilości ww i tłuszczu.



Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1072 Napisanych postów 2793 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8004
super połaczenie smaków!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Znowu w pracy cały dzień, a powiedzą żem jest leń

Następny temat

jedzenie w podróży - kilkudniowe wyjazdy służbowe