Wysłana - 11 lutego 2004 11:48 Przeniesiony przez MaTEO z działu 'Administracja'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Mateo ... jak zauwazylem w Moderatorach napisales ze robimy nowy dzial ... Pilka Nozna ... wiem ze jestes zalatany jak jaskółka latem ... ale chcialbym Ci przypomniec o ów dziale.
Na moda proponuje: gokuson, Thomas85 (-%
zaraz pewnie bedzie fala krytyki ... ale Pilka Nożna to najpopularniejsza dyscyplina w Polsce i mozna jej poswiecic wiecej uwagi
Michail jestes w błędzie.SFD jest moim jedynym forum i nie wiem czemu wywnioskowałeś że jestem modem na IS....w jakim dziale jeśli moge wiedzieć ? Przeciez ja niemógłbym wypowiadać się na forum gdzie modem jest chyba nikaji Ancy To tyle na ten temat
Czyli Michail sądzisz, że lepiej zrobic osobne forum ? Hmmmm
Urodzony w Warszawie, wychowany na Łazienkowskiej MODERATOR DZIAŁU -=PIŁKA NOŻNA=-
na moderatora proponuje brata swego który sie zna lepiej na piłce niż wy wszyscy razem wzięci oczywiście z mojego nika
1076503242000
SFD
Wysłana - 11 lutego 2004 13:42
Michail a skoro nie widzi Ci się to ze ktoś moderuje na IS i na SFD to czemu jest tylu modów którzy pełnią takoą funkcję "na dwa fronty" nie nalezaloby coś z tym zrobic??
1076503354000
Thomas85
Wysłana - 11 lutego 2004 14:00
Jestem tego samego zdania co Boxer...w szczególności, że Ci modzi zaniedbują sfd...ale to w końcu nie moja sprawa
Urodzony w Warszawie, wychowany na Łazienkowskiej MODERATOR DZIAŁU -=PIŁKA NOŻNA=-
a ja konsekwentnie jestem przeciw... co prawda dla mateo to jest dobra opcja, ale wg. mnie spowoduje tylko naplyw ludzi ktorzy zrobia burdel wiekszy niz jest....
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."