Przygladałem dzisaj apteke internetową i jedno mnie zastanawia- poczebuje jakiej masc na rozluznienie miesni - jest multum przeciwbolowych,przeciwzapalnych ale rozluzniajacych miesnie tylko 1 znalazlem ben-gey zielony- moze rozluznienie = rozgrzanie - wtedt to tak bo rozgrzewjacych terz jest sporo - jak to jest??? mozecie mi pomoc??
a w jakim to celu ma byc? dlaczego szukasz takiej masci?
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-02-20 13:17:00
Ekspert -
1108901762000
nowy23
Wysłana - 20 lutego 2005 13:40
bo zaczel mcwiczyc po przerwie typowo silowo- martw,przysiady, wycisk - mialem nieoprzyjamna kontuzje rok temu na kaltke - a na rozluznieniep po to-zeby po treningu nasmarowac sie mascia- bo wiadomo ,ze jak miesnein jest rozluznony szybicje sie regeneruje- a jak jest ciagle napiety latwo o konntuzje
e-lite wszystkiego naj- jestem tu nowy wiec chce sie wkupic w laski
1108903255000
nowy23
Wysłana - 20 lutego 2005 13:50
zaczełem trenować po przerwie typowo silowo (wycisk,przysaid,martwy)a rok temu mialem jeszcze bardzo niemiła kontujze klatki - a taka masc na rozluznienie wydaje mi sie bardzo pomocna - to tlyko moja opinia -bo jak miesnie sa rozluznione lepeij sie regeneruja - a jak sa spiete czuje sie czesto jakies mnijsze lub wikesze bole co moze po poewnym czasie doprawiadzic do powazniejszego urazu sory za bledy kawitura mi siada
1108903852000
e-lite
Wysłana - 20 lutego 2005 13:55
hmm.. co do masci to nie wiem ale wiem, ze niektorzy zawodnicy uzywaja w tym celu antydepresantow typu zoloft i mowia, ze to dziala calkiem milo no ale to nie jest lajtowy srodek.. nie wiem moze ktos ma jakies doswiadczenia w tej materii to cos napisze, bez recepty raczej nic nie dostaniesz no chyba, ze XTC od dilera oraz dzieki za zyczenia, he he
Ekspert -
1108904118000
BYK
Wysłana - 20 lutego 2005 13:59
Dobre roziąganie po treningu, prysznice ze zmienną temperetura i będzie git
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
1108904372000
julo1
Wysłana - 20 lutego 2005 14:36
jak cwiczysz typowo silowo polecam inozyne. do tego dorzuc lecytyne, zma i bedzie dobrze. oprocz tego sauna, masaz, basenik, solarium i fajna dupeczka. wiecej do rozluznienia ci nie potrzeba