Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 219 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywianie
Maślanka - kiedy 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: maślanka kiedy
Autor "Maślanka - kiedy"   

Bomba1
 Wysłana - 8 luty 2010 19:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

Maślanka. Syrop glukozowo-fruktozowy w niej zawarty niby jest dobry po treningu. Myślałem, żeby popić ją razem z waflem ryżowym. Co by wtedy dorzucić na białko? Bo nie jest go dużo, poza tym jest ponoć słabe. I czy w ogóle dobrze myślę o tej maślance :P ? Jeżeli nie to kiedy ?

przyznaj SOG'a

rossi_
 Wysłana - 8 luty 2010 19:06      [zgłoszenie]

Syrop glukozowo-fruktozowy nie jest dobry nigdy.
Odstawiamy przetworzone produkty.
Pozdrawiam ;)

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 8 luty 2010 20:09      [zgłoszenie]

jeśli maślanka tylko naturalna

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY
[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY_-t525889.html]

przyznaj SOG'a ekspertowi

Bomba1
 Wysłana - 8 luty 2010 22:08      [zgłoszenie]

Czyli taka maślanka naturalna nadaje się na po treningowy z waflami? Czy może w innej porze dnia ? Bo tak naprawdę to nie do końca wiem co jeść po treningu, wszędzie albo ogólniki albo "na ciepło". A wolał bym coś "na szybko" :P

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 8 luty 2010 22:22      [zgłoszenie]

nie nadaje sie jako przekąska

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY
[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY_-t525889.html]

przyznaj SOG'a ekspertowi

Norwid KKK
 Wysłana - 9 luty 2010 00:57      [zgłoszenie]

Ja bym traktował jako element smakowy od czasu do czasu, np. do śniadania. Do smaku starcza 50-100 ml. Tyle ani nie zabije, ani nie zaszkodzi. :P

"Na chvj mi kaloryfer, skoro mam kocioł grzewczy? "

przyznaj SOG'a

Bomba1
 Wysłana - 9 luty 2010 16:58       [zgłoszenie]

Yhy ok dzięki wam :)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Maślanka - kiedy

<< Zmiana zdrowego na coś odrobinę gorszego ;) koksiarz ma problem / Co pić, a czego unikać >>

Podobne: Najlepsze danie (jedzenie) jakie kiedykolwiek jedliscie :) | Co i kiedy jesc aby przybyc na masie? | Słodycze..? Kiedy i co..? Jeżeli mam wielką ochotę | JAK KIEDYŚ TOBIE POMOGŁEM | Co i kiedy jeść ??? | Zdrowe tłuszcze - redukcja - kiedy i ile brac?

Warto przeczytać: ile tranu | grube uda spodnie | nitrobolon energizer czy horse | masa 5 dni | małami | TRENBOLONE 200 DIAMOND PROPIONATE | scivation xtend | xplode strom | metka grecka | pride filmy | crea cola megabol dawkowanie | bialko a piłka nożna | jakie badnia | jakie badnia lekarskie | omka z jelfy data przydatnosci 2012 | omka z jelfy | kreatyna przestac brac | jakie badnia lekarskie przed sterydami | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL