Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mały problem z wagą po creatynie;/

szef901

Wysłana - 21 marca 2010 00:33    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!! mam mały problem brałem creatyne no i git teraz nie biore lecz ćwiycze dalej na siłowni staram sie co 2 dzień lecz waga dalej mi idzie w gore w ciągu miesiąca poszło mi z polączenia glutaminy 4 tabsy dzienie i creatyny 8-10 dzienie 18kg i dalej waga idzie do góry lecz już tego nie biore waże 107kg przy wzroscie 175cm jak szybko zbic wage?aeroby?POMOCY!!

Zmieniony przez - szef901 w dniu 2010-03-21 00:38:04

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 marca 2010 00:49 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MOREPOWER

Wysłana - 21 marca 2010 00:49    Edytuj

Gdyby wszystkim waga tak łatwo szła po kreatynie i glutaminie[swoją drogą to ostatnie praktycznie nic nie daje, bo bodajże 70% glutaminy zostaje od razu strawione jako paliwo dla układu pokarmowego] to w tym społeczeństwie nie byłoby praktycznie ludzi z niedowagą, skoro można byłoby kupic coś takiego za paredziesiąt złotych. Opanuj się-nie ma magicznych proszków, które dają nie wiadomo ile kg na wadze. Jeżeli tyjesz-problem lezy w nieodpowiednim odżywianiu się, a bez odpowiedniego odżywania się odżywki są właściwie bezużyteczne. Właściwie zastanawiałem się, czy temat nie powinien być w dziale dla początkujących, w dziale o odzywkach, a może...i w dziale dieta i odzywianie? Tak czy siak-musisz się na pewno zredukować.

W tym arcie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz, poczytaj:

http://www.sfd.pl/%5BART%5D_RZE%C5%B9BA-t569190.html
Specjalista -

szef901

Wysłana - 21 marca 2010 01:02    Edytuj
to ja mniej wiecej wiem:D ale tez mam nie stety skłoności do szybkiego przybierania..mój staż jest dosyć wielki tylko teraz przez złe odżywianie "kolacje laski"tak szybko poszło na wadze..

aima

Wysłana - 21 marca 2010 01:06    Edytuj
tylko teraz przez złe odżywianie "kolacje laski"tak szybko poszło na wadze.. no to sam sobie odpowiedziales

dieta - trening - aero - regeneracja i wszystko powinno byc ok.

MOREPOWER

Wysłana - 21 marca 2010 01:10    Edytuj
Dokładnie...

Kiedy zauważysz, ze waga znów idzie w górę przypomnij sobie tą święta trójce dieta-trening-aero[w różnej formie i różnymi metodami, są jeszcze np. interwały]...I wtedy zastanów się-który element szwanuje i który trzeba naprawić.
Specjalista -

szef901

Wysłana - 21 marca 2010 11:51    Edytuj
no spoko kupie białko i thermo i jazda :D płatki u laski i jazda:D a skakanie na skakance na jakie partie idzie ?bo jest troche ich z tego co wiem

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 21 marca 2010 13:49    Edytuj
kwestia odżywiania;
http://www.sfd.pl/Zbi%C3%B3r_link%C3%B3w_dzia%C5%82u_Od%C5%BCywianie-t418003.html

treningu- link wklejony juz powyżej, ale powtórze;

[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_RZE%C5%B9BA-t569190.html]

no i kwastia wykorzystania, i chęci podazania ta drogą, a nie na jkaies dziwne skroty.

wiecej dodac sie raczej nie da, a jesli już to beda to same rzeczy podstawowe, tysiące razy powtarzane... temat więc zamykam.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Mały problem z wagą po creatynie;/

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.