Witam!! mam mały problem brałem creatyne no i git teraz nie biore lecz ćwiycze dalej na siłowni staram sie co 2 dzień lecz waga dalej mi idzie w gore w ciągu miesiąca poszło mi z polączenia glutaminy 4 tabsy dzienie i creatyny 8-10 dzienie 18kg i dalej waga idzie do góry lecz już tego nie biore waże 107kg przy wzroscie 175cm jak szybko zbic wage?aeroby?POMOCY!!
Zmieniony przez - szef901 w dniu 2010-03-21 00:38:04
Gdyby wszystkim waga tak łatwo szła po kreatynie i glutaminie[swoją drogą to ostatnie praktycznie nic nie daje, bo bodajże 70% glutaminy zostaje od razu strawione jako paliwo dla układu pokarmowego] to w tym społeczeństwie nie byłoby praktycznie ludzi z niedowagą, skoro można byłoby kupic coś takiego za paredziesiąt złotych. Opanuj się-nie ma magicznych proszków, które dają nie wiadomo ile kg na wadze. Jeżeli tyjesz-problem lezy w nieodpowiednim odżywianiu się, a bez odpowiedniego odżywania się odżywki są właściwie bezużyteczne. Właściwie zastanawiałem się, czy temat nie powinien być w dziale dla początkujących, w dziale o odzywkach, a może...i w dziale dieta i odzywianie? Tak czy siak-musisz się na pewno zredukować.
W tym arcie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz, poczytaj:
to ja mniej wiecej wiem:D ale tez mam nie stety skłoności do szybkiego przybierania..mój staż jest dosyć wielki tylko teraz przez złe odżywianie "kolacje laski"tak szybko poszło na wadze..
1269129739000
aima
Wysłana - 21 marca 2010 01:06
tylko teraz przez złe odżywianie "kolacje laski"tak szybko poszło na wadze.. no to sam sobie odpowiedziales
dieta - trening - aero - regeneracja i wszystko powinno byc ok.
1269129969000
MOREPOWER
Wysłana - 21 marca 2010 01:10
Dokładnie...
Kiedy zauważysz, ze waga znów idzie w górę przypomnij sobie tą święta trójce dieta-trening-aero[w różnej formie i różnymi metodami, są jeszcze np. interwały]...I wtedy zastanów się-który element szwanuje i który trzeba naprawić.
Specjalista -
1269130258000
szef901
Wysłana - 21 marca 2010 11:51
no spoko kupie białko i thermo i jazda :D płatki u laski i jazda:D a skakanie na skakance na jakie partie idzie ?bo jest troche ich z tego co wiem