Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mały problem z redukcą .

danielzik

Wysłana - 17 lutego 2010 18:12    Edytuj  Cytuj
Ok jutro zaczynam od 1900 dwa dni potem 2200 jeden dzien i znowu 1900 i zobaczymy

akneraj

Wysłana - 18 lutego 2010 07:31    Edytuj Cytuj
To pomierz sie w neidziele rano, jesli waga pokaże to samo lub lekko spadnie to znaczy, ze coś ruszy.
Znawca -

danielzik

Wysłana - 23 lutego 2010 17:39    Edytuj Cytuj
Dziś się zważyłem i waga taka sama .

akneraj

Wysłana - 23 lutego 2010 18:45    Edytuj Cytuj
Poczekamy do niedzieli na pomiary
Znawca -

danielzik

Wysłana - 23 lutego 2010 19:02    Edytuj Cytuj
Ok :) Tylko mały problem że w piątek wyjeżdżam na narty na 7dni w alpy. Śniadanie, wpc, twaróg na noc utrzymam ale z posiłkiem obiadowym będzie trudniej żeby dostarczyć B,WW. :(

akneraj

Wysłana - 23 lutego 2010 19:08    Edytuj Cytuj
To zrób tak: nie licz BTW, tylko pamietaj o podstawach: białko w każdym posiłku, do tego zdrowe tłuszcze i weglowodany - więcej ich rano i w południe, wieczorem mniej. Ostatni posiłek mozesz zrobić sobie biąłkowo-tłuszczowy, bez weglowodanów.
Posiłki w odstępach 2-3 godziny, nie głódź się. Porcje mniejsze a często.

Jak przyjedziesz, zważ sie i pomierz i melduj zmiany ;)
Znawca -

danielzik

Wysłana - 23 lutego 2010 20:18    Edytuj Cytuj
Oczywiście :)

danielzik

Wysłana - 25 lutego 2010 16:19    Edytuj Cytuj
Akneraj chce jeszcze zapytać czy nie przejść na wyższą ilość białka oraz od marca chce zamienić wpc na Gaspari Nutrition - MyoFusion lub Dymatize - Elite Whey Protein (który wybrać z nich ? czytałem i jakieś różnicy wielkiej nie widziałem ) oraz dodać Scorch z Man co o tym sądzisz ???

danielzik

Wysłana - 08 marca 2010 15:02    Edytuj Cytuj
Już jestem,a więc waga się nie zmieniła 87 (choć zrobiłem 260 km na nartach), ale muszę przyznać że nie udało się mi utrzymać B,WW w takich jak miałem wyliczone, do tego doszło piwko i kilka słodyczy :) ale od jutra poprawa. Co myślisz o tym co wyżej napisałem ?????

akneraj

Wysłana - 09 marca 2010 05:05    Edytuj Cytuj
Waga sie nie zmieniła to dobrze ;).

Jesli chodzi o białko: jak wielkiej roznicy nie ma to ja wybrałabym to tańsze, albo z wiekszą iloscia białka. Osobiscie to miałam Elitke (smak czekoladowy) - byłam bardzo zadowolona ;)
Scorch nie stosowałam, ale jak Morales wskocczy tutaj to ci na pewno pomoze ;).

Mozesz podwyzszyc białko jak chcesz. I odpowiednio do tego ustaw sobie tłuszcze i weglowodany.
Znawca -

Odpowiedzi jest na 5 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mały problem z redukcą .

Strony:  pierwsza  1  2  3  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.