Sprawa może wydawać sie banlna ale dla mnie przestała być taką juz jakiś czas temu. Chodzi o sen a raczej jego brak. Dziś dla przykładu spałem jakies 4 godzinki;-(. Chodzi mianowicie o członka mojej rodziny który tak głośno chrapie że sen jest nie możliwy. Sprawa dośyć delikatna, nie pomaga leżenie na boku itp. śpie na pientrowym łużku i ciągłe schodzenie i budzenie delikwenta mi sie nie widzi bo juz tak robiłem i nie zdąże wejść spowrotem na łużeczko i ta osoba znów chrapie mimio iż skrencam jej zwykle niezłą jazde że nie moge spac. W****iam sie jeszcze do tego bo robie mase i przymieżam sie do poważnego cyklu ale to nie ma sensu bo nawed nie mam śiły iść na siłke po nieprzespanej nocy a co dopiero mówić o dzwiganiu jakiś tam ciężarów. W necie szukałem ale nic konkretnego sie nie dowiedziałem, co moge zrobić jak nie poprosić was o pomoc: HELP !!! Musze sie cos tym zrobić i mam nadzieje że mi pomożecie, jestem taki nie wyspany że nie moge sie nawed skupić zeby jakoś sensem napisać tego posta. Oczywiście za pomoc sogi i dozywotnia wdzieczność Pozdro
Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop
zacznij spac w stoperach! do kupienia w aptece za złotówke. To sa miekkie wkładki do uszu,cos jak z plasteliny,formujesz je sobie i wkładasz do ucha. Pewnie pierwsza noc bedzie ci sie źle spac,chodzi o to ze jestes nieprzyzwyczajony do tego ze masz cos w uchu,ale potem... miodzio ja sobie juz teraz nie wyobrazam spania bez stoperów, wszystko mnie budzi, ale w stoperach to suuuuper. I nie boj sie ze "wpadna" ci do ucha. Wypróbuj bo warto
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1133170273000
altair84
Wysłana - 28 listopada 2005 10:45
Również stosuję stopery ( u mnie przyczyną są sąsiedzi, który kąpią się w nocy ) i też nie wyobrażam sobie spania bez nich.
1133171130000
Konix19
Wysłana - 28 listopada 2005 11:45
Stopery??? Hmnm pierwsze słysze ale i tak zaraz biegne do apteki. Wielkie dzienki i łapcie po sog-aczu. Pozdro
Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop
1133174751000
loot
Wysłana - 28 listopada 2005 19:11
Panowie! O stoperach wiem wszystko bo mój stary okrutnie chrapie i stosuje pare lat. Polecam oczywiście ale trochę wątpie czy nie będziesz słyszał chrapania z takiej odległości. BTW wg. mnie stopery niszczą słuch. Ale nie masz wyjścia. Kupuj:)
1133201502000
wylliam
Wysłana - 28 listopada 2005 19:29
ja bym polecił ZMA i coś ziołowego na sen. stopery niszczą słuch.
"Jak kraść, to miliony. Jak r*****, to księżniczki"
1133202599000
altair84
Wysłana - 28 listopada 2005 19:47
Wyliam, co Ty gadasz ? Uzasadnij to !
1133203629000
wylliam
Wysłana - 28 listopada 2005 19:55
chciałem właśnie napisać "podobno", ale nie chciała mi się strona edytowania załadować nie no, tak słyszałem/czytałem.
1133204103000
oska5
Wysłana - 28 listopada 2005 19:56
teeeeeeej no jak sobie włozysz nie wiadomo ile tego do ucha, pchajac na siłe to pewnie i tak jacie stosuje je pare lat i jakos nie zauwazyłam, głuchniesz od głosnych dyskotek a nie od stoperów nie no jak masz konkretne dowody to gadaj, bo ciekawa jestem, ale takiej teorii jeszcze nie slyszałam.
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1133204160000
altair84
Wysłana - 28 listopada 2005 19:57
To ja protestuję w takim razie ! Śpię w stoperach parę lat, a słuch mam aż za dobry.
1133204247000
wylliam
Wysłana - 28 listopada 2005 20:06
a ja nawet wiem, kto mi tak powiedział pan doktor laryngolog dlatego myślałem, że to prawda, ale jeśli nie..to nie