Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 9118 razy
słowa kluczowe: małe  krostki  goleniu 
Autor

Małe krostki po goleniu :/

kool_keith

Wysłana - 04 września 2004 20:46    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Całkiem niedawno zacząłem sie golić ,używam do tego jednorazówek.Zauwazyłem małe krostki w miejcach w których sie gole...
Czy może ktoś mi poradzić ,może zmiana maszynki coś by dała,jesli tak to moze ktos cos polecić i podać cene,tylko nie bardzo drogo... :>
Z góry dzieki za pomoc dobrzy ludzie... :P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 września 2004 20:50 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pudzian182

Wysłana - 04 września 2004 20:50    Edytuj Cytuj
Nie wiem ja tak nie mam a uzywam MACH 3 turbo.

"Jeśli potrafisz pokonać barierę bólu możesz być mistrzem..."
Arnold Schwarzenegger

Boofi

Wysłana - 05 września 2004 02:01    Edytuj Cytuj
a używasz jakeijś wody po goleniu ??

codo maszynek - wg mnie delikatne sa wilkinsony z drucikami !

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

kool_keith

Wysłana - 05 września 2004 10:55    Edytuj Cytuj
tak ,uzywam wody po goleniu Excell czy jakos tak

Kacperson

Wysłana - 05 września 2004 12:27    Edytuj  Cytuj
dobra pianka do golenia (ja polecam nivea) i maszynka z dobrym poślizgiem,nie żadne skrobadło typu jednorazówka...i po problemie,jak spróbujesz golić sie porządną maszynką to zobaczysz o czym mówie...jednorazówkami można sie oskrobać a nie ogolić...Chyba ,że kupisz takie Wilkinsomy co to niby agassi sie nimi goli ...wiesz...jest ich kilka szstuk w opakowaniu,też niby jenorazowki,ale są rewelacyjne,i ktoś z tak słabym jeszcze zarostem jak osoba w twoim wieku może z powodzeniem użyćjednej kilka razy,a jest ich pare w opakowaniu.kosztują cośkoło 20 zeta.To takie co niby Agassi nimi rondel goli na reklamie,poznasz po opakowaniu,takie plastikowe,sztywne,maszynka ma ruchomą głowe...... jest ich chyba 5 czy 6 w pudełku

po goleniu możesz jeszce pokremować twarz by ją nawilżyć dodatkowo,lub użyć balsamu...ale mając tyle lat wątpie żebyś miał tyle kasy na duperele ;)aczkolwiek przydatne ...

Zmieniony przez - Kacperson w dniu 2004-09-05 12:34:40

Respekt i honor-braterska więź.

Kacperson

Wysłana - 05 września 2004 22:03    Edytuj Cytuj

to ta maszynka,ja polecam....

Respekt i honor-braterska więź.

kool_keith

Wysłana - 05 września 2004 22:22    Edytuj Cytuj
Wielkie dzięki dobry człowieku :)

Krzyno60

Wysłana - 07 września 2004 00:16    Edytuj Cytuj
Myślę, że nie powinieneś golić się pod włos! bo wtedy włos może wrastać w skórę i możesz mieć infekcję w podobnej właśnie postaci lub coś w rodzaju pryszcza. Faktycznie zrezygnuj z jednorazówek a jeżeli masz wrażliwą skórę to może jednak powinieneś zastąpić wodę balsamem. Co do maszynki to zdania są różne ja ci powiem że używam zwykłej na żyletki pewnie komfort golenia zdecydowanie niższy ale to kwestia przyzwyczajenia. Taką maszynkę najłatwiej utrzymać w czystości. Nożyka nie rozmontujesz i może w niektórych być problem z resztkami zarostu których nie udało się wypłukać. Mój kumpel zaczął np przemywać po goleniu nożyk spirytusem salicylowym. No może tych najnowszych maszynek to nie dotyczy ale pozostaje kwestia ceny.

Krzychu

Klejcun

Wysłana - 10 września 2004 15:46    Edytuj Cytuj
Ja tam swojego czasu golilem i zarost na twarzy i głowę ta sama zyletka i zadnych krostek nie mialem, a gole sie Mach 3 i jest to najlepsza maszynka wg mnie.

Pozdrawiam.

Decha

Wysłana - 19 września 2004 01:33    Edytuj Cytuj
Kacperson heh ja sie gole identiko maszynką tylko jest zielono czarna cała i tylko wkłady zmieniam a to są gorsiki

SFD

Wysłana - 20 września 2004 14:25    Edytuj Cytuj
pytalam o to mojego dermatologa. Moj kochany mial ten sam problem. Powiedzial zeby golic sie w jednym kierunku - zawsze! i uzywac kremow po goleniu, ktore nie maja substancji zapachowych, barwnikow i mala ilosc konserwantow (te musza byc). Ja tam smaruje mojego tym samym czym smaruje nogfi i paszki po depilacji - emolientami orion pharma. Dostepne w aptekach (chyba tez w internecie mozna je gdzies kupic) i bardzo fajnie lagodza podraznienia.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Małe krostki po goleniu :/

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.