Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wysłana - 07 marca 2010 15:15 Przeniesiony przez krzykacz z działu 'Doping - zdjęcia'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Siema. Właśnie zaczynam cykl na m-drol'u (M-DROL Competitive Edge Labs 90kaps). Mam kilka pytań. 1. Jak zażywac tabletki, ile dziennie i o ktorej godz? 2. Czy brac oslonki na watrobe, jak tak to jakie, ile, i kiedy spożywac? 3. Czy bede musiał sie odblokowywac, jak tak to czym i kiedy zacząc?
Moje wymiary: Wzrost: 181 cm. Waga: 73 kg. Obwód klatki: 111cm Obwód bicepsa: 37 cm.
Pytasz się koleś o to, co było wałkowane tutaj miliard razy... Weź poszukaj, poczytaj i wszystko będziesz wiedział.
"Mam dwie głowy, co prawda obie są głupie, ale jedna bardziej lubi jak się na niej siada." Per Aspera ad Astra
Specjalista -
1267972948000
DJ100
Wysłana - 07 marca 2010 15:42
jak zadajesz takie pytania to odpuść sobie ten środek krzywdę sobie zrobisz . 37 w bicepsie i m-drol a co masz na odblok bo jak nic to nie poruchasz sobie długo
1. np po obiedzie z osłonkami 2 tygodnie po 1 tab, kolejne 2 jak będzie potrzeba to 2 tab . 2 najlepiej esselive 6 kaps. dziennie po 2 po posiłkach 3 tak będziesz musiał !!! najlepiej Clom !! + jakiś buzer teście np. T-bol
Znawca -
1267972962000
rodowitys
Wysłana - 07 marca 2010 15:59
DJ100 dzieki!, mam jeszcze pytanie sam clomid nie wystarczy na odblok?
1267973968000
DJ100
Wysłana - 07 marca 2010 16:04
myślę że może być ciężko choć sprawa indywidualna M-drol bardzo mocno blokuje ( z relacji kolegów ) a ty lecisz solo więc ja bym tu dał buzer teścia dodatkowo
zjedz Clom i jak będzie dalej słabo kup jakiś dobry buzer teścia i ciągnij po clomie
Znawca -
1267974266000
rodowitys
Wysłana - 07 marca 2010 20:20
DJ100 sog dla ciebie, wielki dzieki! A z tych buzer'ów co bys polecal??
1267989637000
DJ100
Wysłana - 07 marca 2010 20:52
ja jadłem novadexa XT i byłem bardzo zadowolony .
ale padają opinie że T-bol lepszy od novadexa także pewnie spróbuje niebawem
Znawca -
1267991536000
rodowitys
Wysłana - 07 marca 2010 21:25
Krucho u mnie z kasą, dokupilem ostatnio ciężar na silkę, nie masz czegos tanszego?
1267993520000
hryniu1212
Wysłana - 07 marca 2010 22:02
mnie mdrol nie zblokował wogule, bedziesz wiedział, czy potrzebujesz buzer teścia, czy nie. Ale nawet jak cie nie zblokuje, to cloma na koniec zapodaj, żeby zapobiec ewentualnym spadkom