Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 485 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Baza klubów Sztuk Walki
MT w W-wie (Ochota, Włochy) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: wie ochota włochy
Autor "MT w W-wie (Ochota, Włochy)"   

Pawelek022
 Wysłana - 25 styczeń 2006 11:05       

Przeniesiona przez Marcin_VB z działu 'Uderzane'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, jakie znacie dobre szkoły MT w tych okolicach (z dobrym dojazdem z Okęcia najlepiej)?

KOWAL'a nie biorę pod uwagę, bo gość był jakiś niepoważny jeżeli chodzi o organizację. Chyba, że ktoś tam teraz ćwiczy to niech napisze czy się coś zmieniło (bo jak ja pamiętam to co najmniej 1 treningu w miesiącu nie było bez uprzedzenia).

Na Gwardii (na Racławickiej) słyszałem, że MT marne, ale też byłbym wdzięczny za opinie - bo dojazd dobry.

Pawełek

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

MT w W-wie (Ochota, Włochy)

<< super bluza / sklap "bad boy" w Łodzi >>

Podobne: Dzień Otwarty w Parku wodnym w Krakowie: muay thai, ju jutsu, joga i wiele innych | co mam zrobic zeby nabrac wiecej sily i miec zawsze duzo energii? | Kraków- Boks na Wiśle, czy ktoś może mi cos więcej o tym powiedzieć?? | Oddajmy Hołd Wielkiemu | szkoły sztuk walki w ostrowie wielkopolskim?? | Pankration - cos wiecej na ten temat

Warto przeczytać: duże i małe partie mięsniowe | o testosterolu dla młodych | spalanie tłuszczu na cyklu | tatuaż 3d | piłka refleksówka | przepispiers z kurczaka | kiedy najlepiej zacząc ćwiczyc | spalanie tłuszczu stanazolo | spalanie tłuszczu stanazolol | przepis na cycek kurczaka | tatuaż na ramieniu | kluby fitness warszawa s4 | sennosc po mecie | treningdorian yates | trening doriana yatesa | trening regeneracyjny rozpiska | Vigor Plus guarana i żeńsze | potrenningowe węgle | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL