Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 933 razy
słowa kluczowe: polsce  poziom 
Autor

MT w Polsce???? a poziom?

Jodan

Wysłana - 23 czerwca 2005 20:28    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Własnie obejrzałem klip promujący polskie MT. w porównaniu do pieknych walk które oglądałem wczesniej, stojących na wysokim poziomie - to było przedstawienie żenujące swa nieporadnością. Tu prośba do Knife'a - masz jeszcze link do rapidshare z klipiem mt_promo_divx505_ultra_low? możesz go wkleić, czy mam sam go wrzucić na serwer?
jeśli to były walki na najwyższym u nas poziomie... dajcie spokój.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 czerwca 2005 20:33 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pawelek770

Wysłana - 23 czerwca 2005 20:33    Edytuj Cytuj
www.waikru.info -tu jest troche walk i chyba ten filmik o ktorym mowisz.w sumie tez uwazam ze poziom cieniutki(poza jedna,moze dwoma walkami).

najslabsze psy najglosniej szczekaja

_Knife_

Wysłana - 23 czerwca 2005 20:45    Edytuj Cytuj
A kto mówił o "najwyższym poziomie"?

To filmik z I pucharu polski nic specjalnego, wielu ludzi miało na koncie dopiero kilka (lub wręcz ZERO) walk i 1-2 lata treningu. Walczył tam m.in. mój klubowy kolega Kamil Bober.

Walki PEŁNE do ściągnięcia na http://www.waikru.info/

A po drugie polecam powalczyć- zmierzyć się z tymi "leszczami", a potem komentować. Zrobić szkoleniówkę, a potem stwierdzać, że coś jest słabe. Nagrać film z walk sparingowych, potem komentować że ktoś słabo i chaotycznie walczy. To nie tak prosto. Wiem z własnego doświadczenia.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2005-06-23 20:46:46
Specjalista -

Jodan

Wysłana - 23 czerwca 2005 22:14    Edytuj Cytuj
jezu. a kto ich krytykuje?? napisałem tylko, ze poziom tych walk jest niziutki w porównaniu z tym, co się widuje na ogół na nagraniach. sam potwierdzasz, ze to prawda. i spytałem czy to walki na najwyższym poziomie w Polsce.

pawelek770

Wysłana - 23 czerwca 2005 22:16    Edytuj Cytuj
to od kiedy jest thai w polsce(jezeli startuja zawodnicy trenujacy rok lub 2)?te walki sa z 2003 roku czyli nie tak dawno.co do filmow ze sparingow(a dokladniej-z ,,tubowania'') to z pewnoscia zapodam na forum za jakies 1.5 miesiaca.

najslabsze psy najglosniej szczekaja

_Knife_

Wysłana - 23 czerwca 2005 22:16    Edytuj Cytuj

Nie, to amatorskie walki - i chyba 1szy turniej w ogóle. Zresztą w Polsce MT jeszcze młode.

MT w Polsce? Teoretycznie jest kilkanaście lat, w praktyce o wiele krócej. Np. w Szczecinie sekcja ronin SF od 2003 roku. Inne sekcje też powstały jakoś do kilku lat góra wstecz. W Lublinie chyba nie było MT w ogóle jak trenowałem w latach 93-96. Piotr Ochniowski (KrK) założył szkołę bodajże w 1994. Sprawa wygląda podobnie jak z BJJ. I też często ludzie poprzechodzili z wielu innych styli: kung-fu, karate, kickboxing etc.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2005-06-23 22:25:12
Specjalista -

niwix SDW Team

Wysłana - 24 czerwca 2005 00:06    Edytuj Cytuj
Jodan obejrzyj walki naszych Tajbokserów walczących na światowym poziomie : Maciek Skupiński, Rafał Simonides , Grzegorz Paczkowski. Gdybym miał mozliwość zgrania z VHS na WMV to udostępniłbym Gale Muay Thai z Krakowa z zeszłego roku

www.body-factory.pl
www.sdw.pl
Znawca -

Kask ZASŁUŻONY

Wysłana - 24 czerwca 2005 08:47    Edytuj Cytuj
Amatorskie czy zawodowe ?

Zmieniony przez - Kask w dniu 2005-06-24 08:48:04

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
Specjalista -

Jodan

Wysłana - 24 czerwca 2005 13:53    Edytuj Cytuj
no to podrzuć mi, jakoś się spykniemy. ja je w ciągu 1-2 dni wrzucę na płytki i oddam ci. chwilowo nie mam gg, gdy będe miał to sie odezwę.

niwix SDW Team

Wysłana - 24 czerwca 2005 16:59    Edytuj Cytuj
a no fakt

Kask , mówie o zawodowych , bez ochraniaczy , tylko rękawice.

to już są naprawde ciekawe walki. Jodan jak znajde rzuce Ci VHS z tamtej gali

www.body-factory.pl
www.sdw.pl
Znawca -

_Knife_

Wysłana - 24 czerwca 2005 20:00    Edytuj Cytuj
rękawice, krocze i szczęka. Miałem okazję oglądać walkę Maćka na gali w Warszawie, a Rafała Simonidesa znam osobiście. W tamtej gali walczył jeszcze amatorsko.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2005-06-24 20:02:05
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

MT w Polsce???? a poziom?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.