Temat: Treść:
Autor

MMA i K-1 w TV! Wszelkie informacje tutaj!

RL

Wysłana - 28 lutego 2006 20:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Pride 2003 - 04/03/06 - godz 00.10

Pride 2004 - 11/03/06? lub 12/03/06? - godz 00.20
- wg kalendarza na stronie zrodlowej jest 11/03, a w opisie programu 12/03...?

Info z: http://www.polsatsport.tv/program.php?id_kat=54

Z tego co mozna stamtad wywnioskowac, beda nowi "Komentatorzy i Eksperci od Pride, Bushido - Mateusz Borek, Jerzy Mielewski, Jerzy Kulej" ... ?
Zobaczymy, ale poki co nie powinni zmieniac poprzednich komentatorow, bo nie byli zli, a dopiero dwa razy mieli okazje komentowac. Pisza tam tez o transmisjach na zywo walk Pawla Nastuli, wiec moze komentatorzy beda sie zmieniac...?

---> http://www.polsatsport.tv/dyscypliny/sporty_walki/197.htm

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 lutego 2006 20:54 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Grzesiek G

Wysłana - 28 lutego 2006 20:54    Edytuj Cytuj
za***ista informacja

tylko nie mam polsat sportu

Profil Wanda [http://www.sfd.pl/temat283518]
Kompendium wiedzy o Pride FC
[http://www.sfd.pl/temat283144]
Yamaha TZR forum: www.yamaha-tzr.eu
Znawca -

Damas

Wysłana - 28 lutego 2006 21:52    Edytuj Cytuj
Poprzedni byli nieźli ?

Ok - Juras jest Ok, naprawde wporządku, mówi sporo informacji z histori zawodników , dużo ciekawostek technicznych, komentuje walkę taka jaką jest , nie porównuje wszystkiego do boksu jak ten drugi jegomość.

Nie wiem jak ma na imię facet który razem z Jurasem komentowal Pride Shockwave(To byl Kulej ?), ale robil tyle bledów, że śmialem się tak ,że o 2 w nocy wszyskich prawie obudzilem w domu.

" Bustamante wyciaga noge z polgardy Hendo ,żeby uciec do stóji " (Mial prawie dosiad)

"TAKANORU Gomi , przegral przez KO z Hansenem bo byl nie skoncentrowany"

etc etc , myli imiona zawodnikow , wymysla niestworzone historie na temat ich przeszlości, i w/g mnie najgorsze : wszystko porównuje do boksu.

Śmialem się na maxa kiedy Juras zacząl opisywać konstrukcje rękawic do MMA , a (Kulej ?) na kazdym kroku przerywal mu mowiąc ile to w boksie ciosy są bardziej niebezpieczne , ile to są bardziej techniczne , jaki to efekt daje uderzenie rekawicą bokserska itd :)

W pewnym momencie glos Jurasa tak drgal ,że myslalem ,ze zaraz coś się tam rozegra hehe ;)

OBELX

Wysłana - 28 lutego 2006 21:56    Edytuj Cytuj
juras ok jako komentator
choc za nim nie przepadalem [1,2 KSW]tak przekonal mnie swoim profesjonalizmem w podejsciu do mma
borek ok bo wie ze jego wiedza jest nikla i podpiera ja wiedza eksperta[razem z C i p k i e m komentowali gale KSW]
mogli by zaprosic Bagiego bo on za***iste teksty trzaska

A little less conversation, a little more action please
All this aggravation ain't satisfactioning me
A little more bite and a little less bark
A little less fight and a little more spark
Znawca -

Mr.lee

Wysłana - 28 lutego 2006 23:22    Edytuj Cytuj
Emisje po polnocy... Moze jeszcze o 3 nad ranem?? Niech mnie pocaluja w... reke, jeszcze pewnie naloza swoj bardzo profesjonalny komentarz na angielski. Na pewno lepsze to niz nic, ale przeginaja troche.

Damas

Wysłana - 01 marca 2006 00:05    Edytuj Cytuj
Lee mówisz tak jakby to od Polsatu zależalo.
Wcześniejszy PRIDE lecial za dnia , z tego co pamiętam w niedzielę o 9 rano.

Pózniej dostali ostrzeżenie od KRRIT i mogą puszczać to tylko nocą.
Gdyby mogli napewno pusciliby w normalnych godzinach.

kamilol

Wysłana - 01 marca 2006 01:04    Edytuj Cytuj
Ciesze sie. Dzieki temu walki w formule Pride stana sie popularniejsze w naszym kraju i nie beda goscic tylko z okazji wystepow Nastuli. Borek nie... Komentuje pilke nozna, boks i jeszcze mu malo. Watpie, aby Kulej orientowal sie w MMA, czyli to tez niezbyt szczesliwy wybor.

Mr.lee

Wysłana - 01 marca 2006 01:26    Edytuj Cytuj
Kazali im po polnocy puszczac?? Myslalem, ze pewne programy mozna puszczac od bodaj 22 i innych podzialow nie ma. Ale niewiem jak jest na 100%.

Nie ma sie co ludzic, ze gale Pride puszczane o tej godzinie, i to nie powtarzane w kanale ogolnodostepnym uczynia MMA popularne w Polsce. Te nocne emisje starych gal to tylko taki uklon w strone fanow tego sportu.

Borek jest zdolny, niech sie uczy ;-P.

RL

Wysłana - 01 marca 2006 11:02    Edytuj Cytuj
Jeszcze wczoraj na stronie zrodlowej bylo, ze w sobote 04/03 bedzie PRIDE 2003, a teraz tylko ze najblizsza emisja PRIDE 2004 12/04???. Mam nadzieje, ze nie zmienili programu!

A Godziny emisji to kicha!! Jakos tvnturbo moze emitowac UFC o 21.00 czy 22.00 i nie maja problemow. Sadze, ze to zalezy od podejscia danej stacji do tematu.

Poczekajmy do pierwszej emisji, bo Polsat Sport moze nas czyms znowu zaskoczy...

Zmieniony przez - RL w dniu 2006-03-01 11:13:33

Szarek

Wysłana - 01 marca 2006 15:29    Edytuj Cytuj
"Nie wiem jak ma na imię facet który razem z Jurasem komentowal Pride Shockwave" to był Andrzej Janisz
Jak będzie specjalista od wszystkiego - Borek - komentował to oglądam bez glosu On się pewnie na tym nie zna. Nie można znać się na boksie, piłce nożnej, czymś jeszcze i MMA!

Pozbądź się strachu i niepewności.
Pomyśl, że najwyżej możesz umrzeć...

New100

Wysłana - 02 marca 2006 09:51    Edytuj Cytuj
A może ktoś wie jakie stacje tv prowadzą bezpośrednie relacje z Pride?

Odpowiedzi jest na 26 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

MMA i K-1 w TV! Wszelkie informacje tutaj!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.