Temat: Treść:
Autor

MMA Lublin - Rio Grappling Club Lublin - Opinie

grigo

Wysłana - 27 lipca 2010 09:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, proszę o opinie na temat klubu, bo chcę się zapisać, a zawsze to dobrze zapytac kogos kto mial kontakt z tym klubem. Chodzi mi o mma/vale tudo

“I poznasz, że imię moje pan, gdy wywrę na Tobie swą zemstę.”

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 lipca 2010 15:50 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

_radek

Wysłana - 27 lipca 2010 15:50    Edytuj Cytuj
Z Lublina to bardzo dobre opinie słyszałem o gladio, ale sam nie miałem kontaktu z tamtą sekcją.

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

grigo

Wysłana - 27 lipca 2010 23:13    Edytuj Cytuj
też słyszałem o gladio dobre opinie, będe musial przejsc sie tu i tu, ale chcialem sie dowiedziec cokolwiek ;)

mmafan18

Wysłana - 28 lipca 2010 21:07    Edytuj Cytuj
teraz na dobra sprawe licza sie 3 kluby k1 kleberga,gladio no i alliance.z tego co mi wiadomo na alliance masz nastawienie na parter i pod tym wzgledem jest to najlepsza sekcja w lbn. w gladio jest typowe mma i jak widac po filmikach na youtube chlopaki maja wysoki poziom. no i jest k1 o ktorym za wiele nie wiem ale podobno okrojony parter za to obalenia robione z zapasnikiem.pozdrawiam

jest rozstęp jest postęp!:D

grigo

Wysłana - 28 lipca 2010 21:13    Edytuj Cytuj
dzieki za informacje, zastanawiam sie nad k1 a gladio. Zalezy mi na umiejetnosciach w stojce i parterze, wiec raczej zdecyduje sie na gladio.. ale nie jestem jeszcze pewny.

mmafan18

Wysłana - 29 lipca 2010 14:54    Edytuj Cytuj
przejdz sie na kazda sekcje, pierwszy trening jest darmowy. gdzie ci bedzie najbardziej odpowiadalo tam sie zapiszesz.nie sugeruj sie tylko i wylacznie opiniami innych bo ja tez tak robilem i wiele na tym stracilem.

jest rozstęp jest postęp!:D

songo ssj4

Wysłana - 29 lipca 2010 15:40    Edytuj Cytuj
Ja zapraszam do Gladio od wrzesnia.Na pewno rusza nowe grupy,ale tak czy siak powinienes sie przejsc po klubach i ocenic to i owo
Jesli potrzebujesz wiecej info o Gladio to http://www.mma.gladio.swidnik.net/ . Pozdrawiam

In Gladio We Trust

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

MMA Lublin - Rio Grappling Club Lublin - Opinie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.