Wysłana - 11 czerwca 2008 22:16 Przeniesiony przez Cavior z działu 'Aktualności - Sztuki Walki'.
Sprawdź swoje BMI
Witam Wszystkich trenuje Judo mam treningi 5 razy w tygodniu .... Chciałbym także jakiś styl do walki w stójce jakiś uderzany żeby można było połączyć te dwa style... Czy ktoś Wie Gdzie W bydgoszczy są Jakieś kluby i co lepiej połączyć z judo i czy warto poświęcać trening i judo dla jakiegos innego stylu?? Dziekuje z góry za odp.
Zmieniony przez - żbik_74 w dniu 2008-06-12 14:06:27
1213272209000
xxjudokaxx
Wysłana - 12 czerwca 2008 19:53
Ja Wiem , ale bardziej chodzi mi o to czy warto poświęcić z 2 treingi judo dla mt naprzykład. Pozdrowienia!
~~~~Just Train~~~~
1213293204000
QUEBLO
Wysłana - 12 czerwca 2008 20:05
to zależy od Ciebie,jeśli judo jest Twoją jedyną miłością to nie warto,ale jeśli lubisz małe skoki w bok to czemu by nie dodac czegoś do tego związku...
"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"
www.pajacyk.pl www.kundelpolski.pl
1213293929000
Saida
Wysłana - 13 czerwca 2008 14:55
a gdzie trenujesz judo w Bydgoszczy 5 razy w tygodniu?;-> Jeśli chcesz łączyć style,to warto poświęcić te dwa treningi judo w tygodniu,tym bardziej,jesli masz już solidne podstawy.
JA mieszkam W Fordonie i mamy prywatnego trenera ze mną ćwiczy 5 osób, nie jeździmy nigdzie ale umiejętności mamy.. Więc warto?
~~~~Just Train~~~~
1213378086000
Saida
Wysłana - 13 czerwca 2008 21:54
Warto. Swoją drogą - skąd wiecie,że macie umiejętności, skoro ich z nikim nie konfrontujecie? Tak się składa,że też jestem z Fordonu. Kto jest Waszym trenerem? I czemu nie chodzisz chociażby do XV LO, gdzie trenerem jest Hubert Cysdorf,człowiek starszy,aczkolwiek ze sporymi osiągnięciami trenerskimi?
To nie tak jak myślisz.. Ja już mam 20 + lat , trójkę dzieci... Jesteśmy dość zamożni i mój zięć jest trenerem.. Ma Brązowy pas , to uczy dzieciaki podstaw mnie zresztą też. Szkołe skończyłem dawno... A btw. Z tego konta korzysta wiele osób więc proszę nie odnosić się do wcześniejszych tematów. To warto zapisać siebie i dzieci na te 2 treningi Mt?? Pozdrawiam Serdecznie !!