Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 756 razy
słowa kluczowe:
Autor

MMA

SLU_

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam was wszystkich fanów MMA mam dla was coś extra mówiłem kiedyś o pewnym utalentowanym Polaku który podpisał obecnie kontrakt na 5 walk w USA jego przeciwnikiem ma być ponoc Gilbert ale na 100% niejest pewny pierwszą walke już stoczył i wygrał gdy wygra 4 walki a bardzo możliwe bo jak sam mówił prawdopodobnie zobaczyć go będzie można w UFC tutaj jego profil [www.myspace.com/pridepsycho] obecnie mieszka w Niemczech jak mówił strasznie mu się nudzi i często przebywa na czacie aby popisać z Polakami zrobił tam pokój o nazwie mixed martial arts tu link do czatu
[s1.polchat.pl/chat.php?_room=mixed+martial+arts] to by było na tyle sam mi kazał to zrobić żeby wchodzić na czat bo jak mówił lubi pisać z Polakami i naprawde jest utalentowany zresztą Robert zaprasza na czat tam możecie mu zadawać rózne pytania.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:23 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

mlodykks

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:23    Edytuj Cytuj
Moglbys jeszcze dopisac w jakich godzinach najlepiej wejsc na ten chat - pomysł jak i inicjatywa b.dobra ;)

Pozdrawiam !

SLU_

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:29    Edytuj Cytuj
niewiem w jakich on zawsze często wieczorami siedzi wogóle zawsze z nim duzo siedze na czacie a zaczeło się że od czatu pudziana wchodziłem na czat pudziana i on także i tak zostało a na czacie często siedzi

mlodykks

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:34    Edytuj Cytuj
Ok - napewno wpadne.

Pozdrawiam !

SLU_

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:40    Edytuj Cytuj
Dodam że Robert ma tam nick MAX_26

SFD

Wysłana - 01 marca 2010 15:44    Edytuj Cytuj

Zmieniony przez - Lord94 w dniu 2010-03-03 16:56:06

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.