Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

METODA 15 10 5 : ALTERNATYWNE ZESTAWY FBW

Paco_2

Wysłana - 30 grudnia 2006 15:18    Edytuj  Cytuj
jak moglaby wygladac rozpiska na mase-sile uwzgledniajac wyposazenie: lawka uniwersalna, drazek, stojaki, hatle, sztangi ?

dzikafaza

Wysłana - 30 grudnia 2006 15:23    Edytuj Cytuj
wogole rozgrzewki nierobie tylko rozciaganie lekkie robie i to niecalego ciala ale robie tzw. stretching plecow klatki nog zajmuje mi to okolo 2min na sztandze rozgrzewke robie z 5 powtorzen z lekkim ciezarem zrobie nie liczac tej serri do treningu

Prosiaczek

dzikafaza

Wysłana - 30 grudnia 2006 17:17    Edytuj Cytuj

Usunięty przez WODYN za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Prosiaczek

Nixon33

Wysłana - 30 grudnia 2006 20:10    Edytuj Cytuj
Czyli ten trening u mnie odpada. A szkoda. Chciałem spróbować.

WODYN TRENING

Wysłana - 30 grudnia 2006 20:47    Edytuj Cytuj
Paco_2

jak moglaby wygladac rozpiska na mase-sile uwzgledniajac wyposazenie: lawka uniwersalna, drazek, stojaki, hatle, sztangi ?

JEST TAM WERSJA CO SIE ZOWIE:

"ZESTAW Z AKCENTEM NA POPRAWIENIE WYCISKANIA LEZAC.
WERSJA 2 NA "PIWNICZNA" SILOWNIE, TAKA ZE SZTANGA, PLASKA LAWKA I
STOJAKAMI "

CHYBA NIEUWAZNIE CZYTALES.

dzikafaza

wogole rozgrzewki nierobie tylko rozciaganie lekkie robie i to niecalego ciala ale robie tzw. stretching plecow klatki nog zajmuje mi to okolo 2min

PIE*DOLNALBYM ZE SMIECHU GDYBYM SIE PO TOBIE TAKIEGO BLEDU NIE SPODZIEWAL!

BANA POWINIENES WYLAPAC ZA PODEJSCIE DO TRENINGU!
A ROZCIAGANIE SIE ROBI PO SESJI ZEBY MIESNIE BYLY NIEPONACIAGANE.

ZDRADZE CI SEKRET: PO ODPOWIEDNIEJ ROZGRZEWCE PODNIESIESZ ZNACZNIE WIECEJ, I BEDZIESZ ROSL LATWIEJ.

na sztandze rozgrzewke robie z 5 powtorzen z lekkim ciezarem zrobie nie liczac tej serri do treningu
Z LEKKIM TZN ILE TO % CIEZARU PLANOWANEGO?
10%??
20%??
40%??

dzikafaza

i wszystko jasne

CZLOWIEKU, PO KIEGO MI TU SPAMUJESZ?
CIEZKI PRZYPADEK SPAMERKI....

Nixon33

Czyli ten trening u mnie odpada. A szkoda. Chciałem spróbować.

OWSZEM DA SIE. JA SAM NA PRZYKLAD MAM TAK ZE 2 DNI POMIEDZY TRENINGAMI SA U MNIE OPTYMALNE.

JESLI WIEC BEDZIESZ ROBIL PONIEDZIALEK I CZWARTEK A WE WTOREK JAKIES AEROBY TO BEDZIE GITARA.

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Ekspert -

dzikafaza

Wysłana - 30 grudnia 2006 21:16    Edytuj Cytuj
na rozgrzewke to bedzie 40% ciezaru planowanego 5 pow.
to jak ta rozgrzewka powinna wygladac jak robie na klatke tylko 2 serie i to na skosie? a na triceps robie 1 serie bo robie HST?

Prosiaczek

WODYN TRENING

Wysłana - 30 grudnia 2006 21:33    Edytuj Cytuj
Powinna tak wygladac jak napisalem w artykule.
Tak jest optymalnie.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
Ekspert -

dzikafaza

Wysłana - 30 grudnia 2006 21:40    Edytuj Cytuj
to jest zamotane ze ja z tego malo rozumiem rozgrzewka 3 serie a gdzie trening? zreszta ja mam tylko 3 serie na klatke to bym zrobil rozgrzewke i koniec treningu...

Prosiaczek

WODYN TRENING

Wysłana - 30 grudnia 2006 21:43    Edytuj Cytuj
Dla kogo zamotane dla tego zamotane.
Ja juz wyjasnialem.

15: 2 rozgrzewki plus 1 seria treningu

10: 3 rozgrzewki plus 1 seria treningu

5: 4 rozgrzewki plus 1 seria treningu

TO NIE JEST ZAWILE!

Zmieniony przez - WODYN w dniu 2006-12-30 21:45:23

Ekspert -

Ritual

Wysłana - 30 grudnia 2006 21:52    Edytuj Cytuj
Cwicze ostatnio 15/10/5, ale wdlg schematu z pierwszego postu, narazie idzie dobrze - jedyny problem mam z klata - sile nie rosnie tak jak w innych cwiczeniach. Na klate robie normalny wycisk, na barki od czubka glowy. Sila w siadach/ciagach/barkach do gory postep ogromny - klatka b. wolny progress (zawsze mialem z nia problem ). Moze przerzucic sie na polowiczne wyciskanie ? Tylko jak plynnie przejsc w trakcie cyklu? Czy zaczac tak dopiero w nastepnym mikrocyklu? ( Zastanawiam sie bo barki pierwszy raz w zyciu tak ida, dodam, ze mam b. dlugie rece ;) )

Odpowiedzi jest na 43 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

METODA 15 10 5 : ALTERNATYWNE ZESTAWY FBW

Strony:  pierwsza  1  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.