Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
meta jak meta polowe slabsza od 10mg. nie mialem jej.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1125481030000
CinE
Wysłana - 31 sierpnia 2005 14:16
U mnie chwalona. W dobrej cenie. Tabletki wygladaja nastepujaca : rozowe ( tak jak methanabol british dragon ) lecz ksztaltu pieciakatu ( z tego wzgledu nazywane "pentagonkami" ) Niespostkalem sie z wy***kami
-=EUROPE ARENA PHARM=-
Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D
1125490592000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 31 sierpnia 2005 15:27
Nigdy nie miałem do czynienia z tym metaxem, ale słyszałem ,ze jezeli trafisz na legit towar to trzepie jak trza
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1125494860000
Galenika
Wysłana - 31 sierpnia 2005 15:29
ja teraz kupilem te dispensary i juz po paru dniach ryjek spuchniety
super sprzet, tylko trzeba wiedziec skad brac
JOŁ !
1125494951000
CinE
Wysłana - 31 sierpnia 2005 15:31
Marcel - jak nie miales jak miales
-=EUROPE ARENA PHARM=-
1125495118000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 31 sierpnia 2005 15:42
A no nie miałem, miałem dostac Anabol British Dispensary, a dostawałem zawsze Anabol British Dragon Chyba, sam nie wiesz co wysyłasz
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1125495749000
MANIAC GYM ZASŁUŻONY
Wysłana - 31 sierpnia 2005 15:52
CinE ja wiem ze ty malo wiesz, ale to jest walek , mozna powiedziec ze byl, dawniej okreslany jako anabol fake, teraz B.pharma Mlody chyba pisal juz o tej firmie - british pharma przestali podszywac sie pod BD, zrobili wlasna marke
oryginal anabol 5 mg to tylko dispensary z wezem na tabsie
Ekspert -
1125496325000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 31 sierpnia 2005 15:59
ja miałem zawsze czyste tabse, tylko chyba z przedziałką na srodku z tego co pamietam....
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1125496794000
CinE
Wysłana - 31 sierpnia 2005 16:03
Nie chce mi sie nawet pisac juz na tym forum.... Jest strasznie podsuniete pod jedna osobe ... Najgorsze jest to ze moderatorzy nie sa obiektywni i staraja sie niwelowac kazde zagrozenie ...
-=EUROPE ARENA PHARM=-
1125497022000
Duralas
Wysłana - 31 sierpnia 2005 16:06
Sugerujesz ze ktorys moderator tego forum sprzedaje cos nielegalnego? noł łej!