Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Zgodnie z częstymi pytaniami odnośnie Metanabolu.Jak wygląda,który to który postanowiłem zamieścić kilka fotek do każdej mety.Może się to komuś przyda .Pozdrawiam. A oto Metanabol Polska Jelfa tabl.5mg
Metka Rumuńska Naposim 5mg (Rumunia) Dał bym więcej fotek ,ale nie mam abonamentu.Także do mety z każdego kraju daje po 1 fotce.
Troche metki dla sylwetki :D
Specjalista -
1052044366000
Meta rulez
Wysłana - 04 maja 2003 12:44
Metka Tajlandzka Anabol Tablets 5mg (Tajlandia)L.P Standard Labs
Specjalista -
1052045085000
Borsuk
Wysłana - 04 maja 2003 12:46
a to ruski metadrostenon firmy reaktor. sorry ze sie wbilem w posta:)
Moderator członek-mafia.suple.hardcor.pl "Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka." "To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
Znawca -
1052045181000
Meta rulez
Wysłana - 04 maja 2003 12:59
Witam pana Borsuka nic nie szkodzi. Meta Ruska Firmy Reaktor 5mg.Jest też Metandrostenolon ruski który teraz pokaże firmy AKRISIN zawiera też 5mg metanadienonu,jest to ta sama meta tak samo działa tylko że w innym opakowaniu
Metka Bułgarska Bionabol 5mg Pharmacia Co. Dupnitza Jak widać na rysunku pakowany jest w słoiczku po 100 tabl. jest też forma tabl.2mg NIE UŻYWANYCH w kulturystyce z powodu małego dzialania. Wraz z Polską jest to chyba najbardziej ceniona meta przez kulturystłów. Może nie każdy się z tym zgodzi i ja też twierdze że każda meta jest oki i ma ten sam skład.
Specjalista -
1052047280000
Meta rulez
Wysłana - 04 maja 2003 13:33
Meta Węgierska Nerobol tabl. 5mg Galenika YU, Gedeon Richter HU; Gedeon Richter BG. To jest starsza fotka nie wiem czy się teraz coś nie zmieniło. Ja teraz mykam się opalać bo słonko grzeje jak ktoś ma foto Metki Japońskiej Encephan i Metki Czeskiej Stenolon to niech wżuci.To chyba tyle.Pozdrawiam.