Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ja stosowałem do 500mg myślę że to będzie odpowiednia dawka
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1244817972000
jordanwlkp
Wysłana - 12 czerwca 2009 17:30
dzieki chlopy
flex, jakie odczucia przy stosowaniu mastera?
jak wypada w porownaniu do trena ace?
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1244820640000
slawle
Wysłana - 12 czerwca 2009 17:37
mnie lepiej porobil Masteron niz Tren Ace ale tez dawke Masteronu walilem wieksza 450 mg tygodniowo walilem i kable wychodzily az milo Masteron z DNA bilem
Shut The Fuck Up And Train
Specjalista -
1244821075000
jordanwlkp
Wysłana - 12 czerwca 2009 17:41
ja mam mastera black widow
bedzie szlo 500mg week
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1244821266000
MACIEJA21
Wysłana - 12 czerwca 2009 21:21
bijecie c2d jak propa ??? siema slawle ty zyjesz ??? pozdro
Zmieniony przez - MACIEJA21 w dniu 2009-06-12 21:51:54
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1244888834000
luks__pl
Wysłana - 13 czerwca 2009 12:49
jordan jak możesz napisz jakie dawki t3 i jaki okres stosowania ? ...planuje wskoczyć na niekończącą się opowieść cały czas jako baza 500mg bolda i 500mg primki tyg, tak to przeplatać npp, tren, itd. ...tylko jak mam takie ssanie to coś na pasie mi się odkłada, a chciał bym go trzymać w miarę nisko, a nawet zejść trochę niżej niż mam obecnie bo coś się spasłem ostatnio ...i szukam czegoś co mi pozwoli trzymać fat na smyczy
Specjalista -
1244890167000
e-lite
Wysłana - 13 czerwca 2009 13:29
chetnie sprobuje tego srodka jak tylko spale zimowa samare