Można by rzec, że naszą cechą (prócz oczywiście wszelakich zalet

) jest narzekanie. Uwidacznia się to najbardziej w dniu takim, jak ten dzisiejszy. Życzymy sobie aby ten kolejny rok lepszy, że ten, który właśnie mija był okropny.
Dla mnie, dla mojej rodziny nie był zły. Jak u każdego były chwile gorsze, często zwątpienia, trudne wybory, jednak przyniósł on wiele dobrego. Najważniejsze - dieta ketogenna, która dała Nadzieję na lepsze jutro. Poznaliśmy fantastycznych Ludzi, Was, nawet garstkę prawdziwych Przyjaciół. :-] Plany na Przyszłość, na rok 2010? Ogromne. Przede wszystkim pragnę pogłębiać i szerzyć wiedzę, o którą tak często pytacie, za co ogromnie dziękuję. Zmobilizowaliście mnie do pierwszego kroku, jakim jest stronka Marceliny, którą właśnie oddaję w Wasze ręce. W niej Forum, w którym będziemy się dzielić właśnie wiedzą, troskami ale i sukcesami naszych Dzieci. Serdecznie zapraszam.
Jeszcze raz dziękuję Wam z całego serca za wsparcie, pomoc, odwiedziny na blogu, w którym licznik odwiedzin niedługo dobije dwudziestu tysięcy! :D Jesteście Niesamowici!!!
www.marcelina-jaworska.info
Życzę Wam Kochani wszystkiego co najlepsze, żeby w tym pięknym dniu spełniły się Wasze marzenia i pragnienia. Nowy Rok przywitajcie z uśmiechem na twarzy, przy boku Kochanych, zostawiając wszystkie złe chwile za sobą. Życzę zabawy do białego rana. Chociaż nie jesteśmy z Wami w noworoczną noc, pamiętajcie również o nas przez następny rok.
DO SIEGO!!!
Ania z Marcelinką i Filipkiem.