Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

MARCELINKA lat 5 potrzebuje Waszej pomocy.

ana1807

Wysłana - 15 grudnia 2009 01:54    Edytuj Cytuj

Dziękuję Wam za Wszystko. Ten weekend był dla nas nieciekawy. Ogólnie ostatnio wiele się działo, jednak nie ze wszystkim nadążam we wpisach. Zapraszam na blog, wkrótce powstanie strona Marcelinki.

www.marcelina-jaworska.info

ana1807

Wysłana - 20 grudnia 2009 03:26    Edytuj Cytuj

Proszę o 1% podatku dla Marcelinki oraz o kopiowanie i wklejanie apelu do swoich profili.
Ania Jaworska

Cuddy

Wysłana - 24 grudnia 2009 23:02    Edytuj Cytuj
Śliczną masz córeczkę Anio mam nadzieję że sobie poradzisz i dziecko będzie szczęśliwe razem z tobą. Przykro mi jest bardzo że Marcelinka cierpi na tą ciężką chorobe , ale pamiętaj zawsze mogło być gorzej.

Jestem specjalistą w leczeniu chorób psychicznych itp.

ana1807

Wysłana - 31 grudnia 2009 20:48    Edytuj Cytuj

Można by rzec, że naszą cechą (prócz oczywiście wszelakich zalet ) jest narzekanie. Uwidacznia się to najbardziej w dniu takim, jak ten dzisiejszy. Życzymy sobie aby ten kolejny rok lepszy, że ten, który właśnie mija był okropny.
Dla mnie, dla mojej rodziny nie był zły. Jak u każdego były chwile gorsze, często zwątpienia, trudne wybory, jednak przyniósł on wiele dobrego. Najważniejsze - dieta ketogenna, która dała Nadzieję na lepsze jutro. Poznaliśmy fantastycznych Ludzi, Was, nawet garstkę prawdziwych Przyjaciół. :-] Plany na Przyszłość, na rok 2010? Ogromne. Przede wszystkim pragnę pogłębiać i szerzyć wiedzę, o którą tak często pytacie, za co ogromnie dziękuję. Zmobilizowaliście mnie do pierwszego kroku, jakim jest stronka Marceliny, którą właśnie oddaję w Wasze ręce. W niej Forum, w którym będziemy się dzielić właśnie wiedzą, troskami ale i sukcesami naszych Dzieci. Serdecznie zapraszam.
Jeszcze raz dziękuję Wam z całego serca za wsparcie, pomoc, odwiedziny na blogu, w którym licznik odwiedzin niedługo dobije dwudziestu tysięcy! :D Jesteście Niesamowici!!!

Życzę Wam Kochani wszystkiego co najlepsze, żeby w tym pięknym dniu spełniły się Wasze marzenia i pragnienia. Nowy Rok przywitajcie z uśmiechem na twarzy, przy boku Kochanych, zostawiając wszystkie złe chwile za sobą. Życzę zabawy do białego rana. Chociaż nie jesteśmy z Wami w noworoczną noc, pamiętajcie również o nas przez następny rok.

DO SIEGO!!!

Ania z Marcelinką i Filipkiem.

dyluch

Wysłana - 09 stycznia 2010 11:38    Edytuj Cytuj
bedzie dobrze. powodzenia i zycze zdrowia,zdrowia ,zdrowia i jeszcze raz zdrowai da całej rodzinki a szczególnie do marcelinki . ;)3majcie sie

"To tylko praca. Trawa rośnie, ptaki śpiewają, fale morskie uderzają w piasek ,
a ja po prostu biję ludzi"

ana1807

Wysłana - 09 stycznia 2010 14:40    Edytuj Cytuj
Dzięki i wzajemnie. Wszystkiego dobrego na ten bieżący rok. Postanowienia są, zobaczymy jak z realizacją. Przede wszystkim, prócz oczywiście kontynuacji leczenia i szeroko pojętej rehabilitacji Marceliny, chciałabym, żeby ruszyło Forum na jej stronce. W nim wątek o diecie keto, czekam tylko na lekarza, myślałam również o nawiązaniu kontaktu z rodzicami ze Stanów Zjednoczonych - w tej dziedzinie mają ogromną wiedzę rodzice zza Oceanu. Kopt, może będziesz miał chęć uczestniczyć jak już wszystko ruszy pełną gębą? Powodzenia we wszystkich postanowieniach noworocznych. Pozdrawiam ciepło.
Ania

figo20

Wysłana - 22 stycznia 2010 16:58    Edytuj Cytuj
pomodle sie za ciebie i twoja coreczke

MsMs

Wysłana - 25 stycznia 2010 09:30    Edytuj Cytuj
Zarejestruj sie na SiePomaga.pl na pewno ktoś pomoże

Magda155

Wysłana - 01 lutego 2010 18:56    Edytuj Cytuj
Jestem z Tobą
3majcie się . I Życzę Marceli
wszystkiego dobrego i duuuuuuużo zdrówka.
Pozdrowionka kochana

Kocham Cię !! ;** ;(

ana1807

Wysłana - 01 lutego 2010 21:43    Edytuj Cytuj

Dziękuję Wam Wszystkim.
Jeżeli nie macie jeszcze organizacji bądź konkretnej osoby na 1% swojego podatku, proszę Was o niego dla Marcelinki, wszak nie musicie oddawać wszystkiego Państwu a przede wszystkim nic Was to nie kosztuje. Pozdrawiam ciepło.
Ania

Odpowiedzi jest na 6 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

MARCELINKA lat 5 potrzebuje Waszej pomocy.

Strony:  pierwsza  1  2  3  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.