wystep Kuszczaka nie najlepszy, ale jeszcze nie raz bedzie okazja na dzien dzisiejszy jedno jest pewne - VDS'a nie wygryzie
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1235410810000
Obi_
Wysłana - 23 lutego 2009 18:41
Kłopoty z obroną... Jak wiadomo nie zagra Vidić, Neville, Brown, a dzisiaj w radiu słyszałem że nie zagra także kontuzjowany Rafael a niepewny jest występ O'Shea - który nabawił się lekkiego urazu po ostatnim meczu ligowym Jeden Ferdinand się trzyma z podstawowej obrony.. Ojjj cięzko będzie.
United!! United!!
1235410890000
KafarXXL
Wysłana - 23 lutego 2009 18:44
defensywa rzeczywiscie nie wyglada najlepiej, ale trzeba byc optymista czeka nas ciezki dwumecz, bardzo duzo bedzie zalezalo od pierwszego spotkania w Mediolanie
oby ta obrona nie okazala sie za bardzo podziurawiona
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
Znawca -
1235411051000
cygan132
Wysłana - 23 lutego 2009 18:47
Inter też jakiejś zbyt pewnej obrony to nie ma, ale liczę, że Zlatan i spółka zrobią co do nich należy
HALA MADRID !!!
Znawca -
1235411237000
ramboszcza
Wysłana - 23 lutego 2009 19:16
Ibrahimovic: Jestem lepszy od Rooney’a i Berbatova
Piłkarz Interu Mediolan Zlatan Ibrahimovic ma zamiar pokazać w dwumeczu Ligi Mistrzów z Manchesterem United, że jest lepszym piłkarzem od angielskich napastników. – Od zawsze byłem ambitny, teraz chce pokazać Rooney’owi i Berbatovowi, że jestem lepszym napastnikiem niż oni – mówi Szwed.
- Napastnicy Manchesteru są świetni, ale ja pokażę, że jestem lepszy. W swojej grze czerpię od mojego idola, legendarnego Marco Van Bastena, to na nim staram się wzorować – dodał Ibrahimovic.