Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 25054 razy
słowa kluczowe: manchester  united 
Autor

MANCHESTER UNITED vol. 2

mihau6

Wysłana - 26 stycznia 2009 18:06    Edytuj  Cytuj
napiety napiety ale bardzij martwi ogromna ilosc kontuzji :( o ile dobrze licze ok.12 piłkarzy kontuzjowanych z 1 zespołu i SAF musi wprowadzać młodzież do zespołu :)

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***

kieront

Wysłana - 26 stycznia 2009 19:48    Edytuj Cytuj
kontuzji jest bardzo duzo, ale United ma długą i mocna ławkę rezerwowych, zawodnicy beda rowniez chcieli sie pokazac z dobrej strony i mysle ze bez przeszkod powinni pokonac najblizszego rywala, bardziej boje sie o mecz z Evertonem, i pozniejszy z AFC. mam nadzieje ze Rio, Roo i Evra wroca na te mecze wtedy juz nie bedzie az tak zle...pozdro

don't worry don't cry take extazy and fly
FLY'N"HY

Obi_

Wysłana - 26 stycznia 2009 20:59    Edytuj Cytuj
Dla mnie najważniejsza jest obecność Browna, Ferdinanda, Vidica i Evry. Rooney może nie grać. Tevez jest lepszy

Zmieniony przez - Obi_ w dniu 2009-01-26 21:12:43

United!! United!!

kieront

Wysłana - 26 stycznia 2009 23:05    Edytuj Cytuj
akurat w obronie mamy chyba najwiekszy problem, Rio, Wes i Evra kontuzje Vida zawieszony na mecz z Interem, a do tego Evans kontuzja wiec nie ma praktycznie srodka obrony (mam nadzieje ze Ci z ławki nie powinni poradzic sobie zle), z tego co wiem z 12 zawodnikow Alex nie bedzie mogł skorzystac na mecz z WBA(zespoł z konca tabeli ;) ) co do wypowiedzi kolegi nizej to kazdy ma jak to powiem swoja sympatie wsrod zawodnikow, mi akurat Roo z Tevezem pasuja razem takze jest dobrze ze chociaz jednego z nich mamy a do tego Berba i jest gitara ;]

FLY'N"HY

Obi_

Wysłana - 26 stycznia 2009 23:42    Edytuj Cytuj
Dokładnie. Dla mnie najlepsza para napastników United to Rooney/Tevez. Ale na pierwszym miejscu jest dla mnie Tevez. Berbatova nie lubię.

mam nadzieję że zmieciemy Inter. Cwaniak Mourinho musi odpaść

United!! United!!

kieront

Wysłana - 27 stycznia 2009 23:26    Edytuj Cytuj
dzisiaj 5:0 z WBA, elegancko :)

FLY'N"HY

Obi_

Wysłana - 27 stycznia 2009 23:40    Edytuj Cytuj
Dzisiaj same dobre wiadomosci :)

United!! United!!

kieront

Wysłana - 28 stycznia 2009 00:03    Edytuj  Cytuj
co do wczesniejszej wypowiedzi, jezeli bedziemy mieli podstawowych obroncow a resztę składu taka jak mamy obecnie to wygramy, grunt to dobrze zagrac na san siro bo o mecz na OT sie nie martwie ;]

FLY'N"HY

susik_89

Wysłana - 28 stycznia 2009 07:46    Edytuj Cytuj
bardzo dobry wynik
pomimo kontuzji w zespole

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]

Doradca w dziale "Piłka nożna"
Znawca -

Kosiak07

Wysłana - 28 stycznia 2009 10:02    Edytuj Cytuj
WEST BROMWICH ALBION 0:5 MANCHESTER UNITED

Berbatov 22', Tevez 44', Vidić 61', C.Ronaldo 65' 74',

WBA: Carson - Hoefkens, Pele, Donk, Robinson - Zuiverloon (Morrison 64'), Borja Valero, Koren, Brunt – Simpson (Bednar 64'), Fortune (Cech 46')

ManUtd: Van der Sar – Neville (Eckersley 71'), Ferdinand (Brown 71'), Vidic, O'Shea – Park, Carrick, Giggs, Ronaldo – Tevez, Berbatov (Tosic 77')

Nastepny mecz:

Zmieniony przez - Kosiak07 w dniu 2009-01-28 10:02:59

Odpowiedzi jest na 181 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.