Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 25027 razy
słowa kluczowe: manchester  united 
Autor

MANCHESTER UNITED vol. 2

Zdenek_SB

Wysłana - 06 stycznia 2009 10:55    Edytuj  Cytuj
juz sobie ostrze zeby na ten mecz z chelsea

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

edziu18

Wysłana - 06 stycznia 2009 11:23    Edytuj Cytuj
MU ich rozwali bo chelsea ostatnio cieniuje strasznie w pucharze 1:1 z 3 ligowcem

mario1320

Wysłana - 07 stycznia 2009 09:48    Edytuj Cytuj
Ja też bardzo licze na zwycięstwo i to wysokie United muszą pokazać kto jest najlepszą drużyną w Anglii.

FOOTBALL is a RELIGION so I BELIEVE in MANCHESTER UNITED

susik_89

Wysłana - 11 stycznia 2009 18:52    Edytuj Cytuj
Chelsea ?

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]

Doradca w dziale "Piłka nożna"
Znawca -

Zdenek_SB

Wysłana - 11 stycznia 2009 19:02    Edytuj Cytuj
no i 3-0. takiego pogromu sie chyba nikt nie spodziewal

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

Kosiak07

Wysłana - 11 stycznia 2009 19:33    Edytuj Cytuj
3:0 - to jest to ! MANU !

BPL-G

Wysłana - 11 stycznia 2009 23:53    Edytuj Cytuj
piekna kolejka LFC traci 2 pkt. Cheslea 3 a MU komplet
w dodatku w takim stylu :D

Znawca -

Zdenek_SB

Wysłana - 12 stycznia 2009 14:10    Edytuj Cytuj
po słabszym poczatku sezonu złapali wiatr w zagle ale liverpool tez zawsze dobrze finiszuje

tylko jeden klub
kocham aż po grób...

susik_89

Wysłana - 12 stycznia 2009 23:15    Edytuj Cytuj
Cristiano Ronaldo piłkarzem roku według FIFA

Skrzydłowy Manchesteru United, Cristiano Ronaldo otrzymał dziś nagrodę dla najlepszego piłkarza 2008 roku przyznawaną przez FIFA. W głosowaniu brali udział trenerzy i kapitanowie reprezentacji państw zrzeszonych w tymże związku.

Nominowanych do zdobycia wyróżnienia było oprócz Portugalczyka jeszcze czterech innych graczy: Leo Messi (FC Barcelona), Kaka (AC Milan), Fernando Torres (Liverpool FC), Xavi (FC Barcelona).

Cristiano Ronaldo jest drugim, po Luisie Figo, Portugalczykiem oraz pierwszym zawodnikiem Manchesteru United, któremu udało się wygrać tę nagrodę.

Oto co powiedział portugalski skrzydłowy, kiedy wyniki ogłosiła legenda piłki nożnej, Brazylijczyk Pele.

"Marzyłem o tej nagrodzie i chciałbym zadedykować ją mojej rodzinie" - oznajmił Cristiano.

"To był dla mnie świetny sezon także dzięki mojemu menadżerowi. Bardzo wiele się od niego nauczyłem i to on odgrywa główną rolę w naszym zespole."

"Jestem szczęśliwy mogąc stać się częścią historii takiego klubu jak Manchester United." - podsumował reprezentant Portugalii.

Tego wieczoru nagrodzona została także reprezentantka Brazylii Marta, która odebrała Nagrodę dla Najlepszej Piłkarki Roku. Ponad to Nagroda Fair Play trafiła w ręce dwóch narodowych federacji – Armenii i Turcji. Pierwszy raz w tym roku przyznawana została Nagroda Prezydenta FIFA, którą odznaczono wszystkie kobiety profesjonalnie grające w piłkę nożną. Wszystkie wyróżnienia przyznano na uroczystej gali w Zurychu.

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]

Doradca w dziale "Piłka nożna"
Znawca -

ramboszcza

Wysłana - 12 stycznia 2009 23:58    Edytuj Cytuj
Należało mu się

Odpowiedzi jest na 181 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.