Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1548 razy
słowa kluczowe: drol  epithin 
Autor

M-drol + Epithin-e

Bula_44

Wysłana - 05 grudnia 2009 23:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam! Mam pytanie odnosnie brania m-drola i epithin-e a dokladnie jak brac takie polaczenie?

Ja mysle o:
1 m-drol 20
2 m-drol 20
3 m-drol 20 + epi 20
4 m-drol 20 + epi 20
5 epi 30
6 epi 30

Oczywiscie posiadam tez oslonki i zakupilem juz clomid. Zastanawiam sie tez kiedy go brac? Po m-drolu czy po epi?

Z gory dzieki i pozdrawiam.

Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 grudnia 2009 23:46 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wasal

Wysłana - 05 grudnia 2009 23:46    Edytuj Cytuj
Zastanawiam sie tez kiedy go brac? Po m-drolu czy po epi?

*****ne pytanie, moze powinienes jeszcze zglebic swoja wiedze!!!!!!

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.
Znawca -

trucik

Wysłana - 05 grudnia 2009 23:54    Edytuj Cytuj
setki razy było na forum ;/

Nothins`s gonna be the same now!!!

Bula_44

Wysłana - 06 grudnia 2009 12:38    Edytuj Cytuj
Jak grzecznie pytam to oczekuje grzecznych odp. Mam problem i chce zeby ktos mi pomogl go rozwiazac. Nie potrzebuje kretynskich komentarzy...:P

Roid_rage

Wysłana - 06 grudnia 2009 13:03    Edytuj Cytuj
Sermy dzien po skonczeniu calego cyklu na tych oralach.

Ps. Polaczenie 2 metylowanych srodkow Twoja watroba w 5 i 6 tygodniu Ci za to podziekuje odpowiednio :)

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -

BadBoyPB

Wysłana - 06 grudnia 2009 14:54    Edytuj Cytuj
Ja bym zrobił coś takiego

1 m-drol 10
2 m-drol 10
3 m-drol 20
4 m-drol 20 + epi 30
5 epi 40
6 epi 40/50

Vide Cui Fide

SebaWlkp

Wysłana - 06 grudnia 2009 17:14    Edytuj Cytuj
j/w tyle tylko ze epi zacząłbym w trzecim tygodniu
Ekspert -

Bula_44

Wysłana - 06 grudnia 2009 20:56    Edytuj Cytuj
Z dobrymi oslonkami nic sie jej nie stanie :) A co do iloscio dawki to ja pozostalbym przy 20 przez caly cykl. Tylko moze Epi dawkowac przez 3 tygodnie ale po 30. Co myslicie?

SebaWlkp

Wysłana - 06 grudnia 2009 21:13    Edytuj Cytuj
nie ma za bardzo sensu od początku jechać na 20 mg, ale jak chcesz. Epi w takiej dawce powinno styknąć
Ekspert -

ARyNeKM

Wysłana - 07 grudnia 2009 02:53    Edytuj Cytuj
1-2 M Drol 1 kaps ed
3-4 M Drol 2 kaps ed
3-6 Epi 3 kaps ed

sprawdzone!

m-drol

Wysłana - 21 maja 2010 19:30    Edytuj Cytuj
a ja mam takie pytanie skonczylem brac m-drola wzielem 45 tabs od ponad tygodnia biore epi i dolaczylem do tego 20 strzalow prolongatuma i nei wiem cxzy jest sens czy mnie nei zblokuje narazie nic nie czuje

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

M-drol + Epithin-e

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.