SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Mąka orkiszowa

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 632

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 43 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 10286
Witam mam pytanie o mąkę orkiszową Plenus typ 630 Jest to mąka biała ale w końcu niby 100% orkiszu jak myślicie moge na niej bazować jako źródło węglowodanów? Wiem że pełnoziarnista pewnie by była lepsza
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2397 Napisanych postów 49396 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 314428
Jak chcesz bazować na tej mące jako podstawie/głównym źródle węglowodanów, to "tak sobie", jak będzie to jedno z wielu źródeł, to okej.

POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGÓW ONLINE. KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7577 Napisanych postów 106676 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1233380
Kazdy produkt przetworzony będzie słabszym wyjściem, mąka akurat taka jest, jak dasz trochę do omelata, naleśnika czy coś to ok.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2906 Napisanych postów 56633 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 607918
Podstawą diety jest jej odpowiednie urozmiacanie. Jak dodasz czasami to nie ma problemu. Są jednak lepsze.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 43 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 10286
Lepsze rozumiem że chodzi o pełnoziarniste? Ale z białych mąk to chyba ta będzie najlepsza? W końcu nadal jest to orkisz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4077 Napisanych postów 68438 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 560196
Najważniejsze żeby urozmaicac , nie bazujemy na orkiszowej .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
dudee Doradca
Ekspert
Szacuny 1737 Napisanych postów 27204 Wiek 24 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 515362
Bazować - nie, ale może stanowić pewne urozmaicenie w menu/do naleśników czy coś.

Ustalanie indywidualnych planów dietetycznych
Zapraszam do współpracy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2906 Napisanych postów 56633 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 607918
Dobra jest np. gryczana. Szczególnie omlety z niej. Do nich mi osobiście najlepiej pasuje. Fajną mają strukturę.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 43 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 10286
A jak wypada ryżowa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 527 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 36269
Są ok puki ciepłe, jednak jak wystygną to ich nie zawiniesz bo kruszeją.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 43 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 10286
Chodziło mi akurat o rodzaj mąki ☺
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tolerancja Jedzenia