Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 11434 razy
słowa kluczowe: cykl  wyniki 
Autor

Mój cykl WYNIKI

Wolus P

Wysłana - 08 grudnia 2005 21:49    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Skończylem właśnie cykl, postanowiłem podzielić sie z wami wynikami ..:P
A więc tak na cykl składało sie
Odżywki:
Deca 200~250mg e7d 1-9
Omnadren 250mg e7d 1-10
Meta 20mg ed 1-4 6-10
Nolwadex 10mg ed

Odblok zaczynam za 2tyg. Na cyklu po 4tyg wystąpił mały problem a mianowicie zachorowałem na angine:/ zrobiłem tydzien przerwy i kontynuowałem dalej...
Diety nietrzymałem wogóle wsumie to jadłem co popadnie , na kolacje zawsze dwa hot dogi:D. Tyle że starałem sie jeść często i dużo. Przez pierwsze 4tyg zjadłem tez OLIM super mass 4000 4.5kg .

No więc podam najpierw wyniki z początku cyklu:
Klatka - 112cm wyciskanie 107kg max
biceps - 36cm
waga - 69kg
barki wyciskanie 55kg x5 zza karku
pas 81cm
łne
A teraz aktualne :
Klatka 115-116cm Wyciskanie 130kg max 110x6
Biceps 38cm
waga 75kg
barki wyciskanie 65kg x6 zza karku
pas 83cm

Jeśli macie jakies pytania piszcie
Pozdro :P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 grudnia 2005 21:59 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

3nYY

Wysłana - 08 grudnia 2005 21:59    Edytuj Cytuj
fajny masz avatar...hotdogi tez fajne;]

Give a dog a bone
Leave a dog alone
Let a dog roam and he’ll find his way home

spermik

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:05    Edytuj Cytuj
tragedia ...

kania

gdz

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:07    Edytuj Cytuj
Deca 200~250mg e7d 1-9 --------> strzelales "na oko"?

boso ale w ostrogach...
Specjalista -

Joy

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:07    Edytuj Cytuj
Jak dla mnie wyniki kiepskie ;/ jeszcze musialbym fote widziec przed i po
Ekspert -

Wolus P

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:11    Edytuj Cytuj
gdz - Nie poprostu z flakonu wyszlo 9 strzalów, dlatego napisalem w przyblizeniu 200~250mg

Ksiedzu

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:26    Edytuj Cytuj
wiecej bys zrobil na samej mecie i dobrej diecie..yo

wydymac caly swiat
Ekspert -

zyz

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:32    Edytuj Cytuj
Albo kreatynie

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

Vlos

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:34    Edytuj Cytuj
jak an taki cykl to powinno ci lepiej pujsc, zwlaszcza ze dk od 69 kg wagi, albo moze stuuf nie taki, ja bralem ostatnio 1-8 prolo 200mg e5d
1-3 metax 25mg ed, wyniki w profilu lapka z 3 cm poszla waga +7,8kg i troche definicja.

pozdro

selko

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:34    Edytuj Cytuj
jaka dieta takie wyniki prawie wszystko spadnie pewnie ...

Zmieniony przez - selko w dniu 2005-12-08 22:35:39

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -

Wolus P

Wysłana - 08 grudnia 2005 22:36    Edytuj Cytuj
Dobra może coś zaznacze przy okazji. Priorytetem niebylo rozrosnąć sie jak najwięcej tylko zwiększyć siłe +23kg na prostej to chyba źle niejest przy mojej wadze , mam nadzieje ze jeszcze 2.5-5 do tego dołoże przed końcem roku . No i może pochwali sie ktos swoimi cyklami , bo z tego co przewaznie widzialem to byly gadki' a to zawaliłem a tamto dlatego słabo' Ja osobiście z cyklu jestem zadowolony :)

Odpowiedzi jest na 16 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mój cykl WYNIKI

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.