Witam, Czy ktoś zna jakieś tytuły literatury fachowej o sportach walki. Chodzi mi o treści np. o utwardzaniu, sposobach i miejscach uderzeń, anatomii itd. Z góry dzięki !
na youtubie znajdzie ciekawy film "anatomia sztuk walki"... Po za tym chodzi ci o sporty walki czy sztuki walki w koncu? co do utwardzania to sa sposoby wszem i wobec napisane i powierzchnie w internecie ..napisz tylko co dokladnie cie interesuje
ból to fikcja
1257162938000
mistrz05
Wysłana - 02 listopada 2009 13:00
widziałem to na yt, całkiem dobre porównanie. Chodzi mi o sporty walki :), co do utwardzania to chodzi mi o jakies sprawdzone sposoby na utwardzanie pięści, piszczeli
ekwador
1257163259000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 02 listopada 2009 13:02
youtube: - Anatomia sztuk walki - Human weapon
co do utwardzania to chodzi mi o jakies sprawdzone sposoby na utwardzanie pięści, piszczeli
taaaaaaaa... Ziomek i "Boks tajski" a serio, to poczytaj najwazniejsze tematy działu - tam masz od groma artykułów
Zmieniony przez - Lady M w dniu 2009-11-02 13:03:31
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Jedyne "utwardzanie" jakie ma sens to sparingi, inne walkowanie piszczeli itp. to bezsens. A co do anatomi, sposobie uderzeń i miejscach to polecam już wymienioną "anatomię sztuk walki".