Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Lipo/Gino inne spojrzenie na problem

pompa91

Wysłana - 25 grudnia 2007 21:30    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Piszę w imieniu kumpla, który ma dylemat związany z tym co powyżej, nazwy nawet nie znał tylko ja mu podpowiedziałem po miałem doczynienia z tym pierwszym czyli LIPO

Moje a zarazem jego pytanie.

Wiem, że lipo jest to nagromadzony tłuszcz ( wiem bo sie go pozbyłem i nimo)

wiem ze gino to jakieś gruczoły ( patrz wyszukiwarka)

ALE problemem jest to , że kolega i ma tłuszcz w sutach - takie mięciutkie z 1 cm ale tylko w obrębie sutka ( tego brązowego)
a jeżeli by wziąść 2 palce i tak okrężne koła zatoczyć to jest tak jakby taki pierśćień, który tak przeskakuje
niewiem nie dotykalem go ... ale mówi ze "coś" takiego jest (taki choćby niepelny)

Mówi, ze jak jest mu zimno to wracają do narmalnych rozmiarów, lub jak je pomasuje ....

I tu moja prośba a zarazem jego UWAGA cytuję ..

Witek Kolt 20:25:13
te weź się spytaj na tym twoim forum, co to moze byc dokladnie, lub bardziej na perwere niech ktoś kto nie ma zobaczy czy nie ma tych takich pierscieni bo che sie tego gowna pozbyc :/

CO O TYM SĄDZICIE
PS sorki za błędy pisalem na szybciora bo nie dawał mi już spokoju

Ew. proszę o rozmowę na GG , dla ludzi mających jakieś pomysły

Zmieniony przez - pompa91 w dniu 2007-12-25 21:33:02

Są starsi , nie ma lepszych !

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 grudnia 2007 10:48 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mmmxxx1

Wysłana - 27 grudnia 2007 10:48    Edytuj Cytuj
"Mówi, ze jak jest mu zimno to wracają do narmalnych rozmiarów, lub jak je pomasuje" - skoro wracaja do normalnych rozmiarow to raczej wyglada na LIPO ale dziwne ze wyczowa te "pierscienie" :/ jaki ma kolega bf ??

Upadłem! Nikt nie poda ręki?!! Nie szkodzi! SAM WSTANE! ... SILNIEJSZY!!!

pompa91

Wysłana - 27 grudnia 2007 16:55    Edytuj Cytuj
Witam, wypytalem się kluczowo,
BF cos kolo 20%
Co do tych pierścieni, to nie są one na sutkach na tym brązowym tylko juz troszkę dalej od suta, mówi ze jak na sucie naciska to tylko fest mieciutkie jest , a pierscienie to wedlug niego może ten fet jest , albo żebra, albo jakies ukrwienia, zyly,

Jak na taki BF to według mnie LIPO, niewiem jakie będa wasze opinie

Zmieniony przez - pompa91 w dniu 2007-12-27 16:56:17

Są starsi , nie ma lepszych !

malutka_k

Wysłana - 28 grudnia 2007 11:14    Edytuj Cytuj
najlepiej to by bylo zdjecie wkleic
Specjalista -

mjś

Wysłana - 30 grudnia 2007 20:04    Edytuj Cytuj
Kolega ma Ginekomastie.

"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."

robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.

Bialymis

Wysłana - 30 grudnia 2007 20:19    Edytuj Cytuj
mjś jasnowidz

pan_iks

Wysłana - 02 stycznia 2008 14:43    Edytuj Cytuj
Co jasnowidz ??? Gino to duże sutki i cycki, a lipo to duże cycki. To ze tam nic nie czuje i sutki są miekkie nic nie znaczy.

wojtasck

Wysłana - 06 stycznia 2008 00:38    Edytuj Cytuj
Witam , jak pewnie wielu użytkowników mam problem z lipo/gino w sumie nie wiadomo do końca z czym.Nie jestem sam w stanie tego zdiagnozowac. Z tego co wyczytałem lipomastia spowodowana jest zbyt duża tkanką tłuszczowa w okolicy klatki piersiowej, więc można ją wyleczyć poprostu chudnąc (zrzucajac ten nadmiar tluszczu tam zgromadzonego)? Może to jest własnie moj problem ? Nie ukrywam ze waże ponad 90 kg (mam 20 lat) i nie bede nikogo oszukiwal ze nie mam czego zrzucic. Czy moze ta choroba ma to do siebie ze nie mozna z tego miejsca zrzucic zalegajacej tkanki tluszczowej? Jeżeli zastosuje trening redukcyjny gubiąc tluszcz z innych partii ciała zgubie też stad? Może zastosować szczególny nacisk na ćwiczenia klatki piersiowej? Zauważylem ze glownie tluszcz odklada mi sie w bocznych czesciach klatki(widac to na zdjeciach)- z przodu jest calkiem ok. Jezeli powyzsza metoda bedzie skuteczna prosze o napisanie jakis cwiczen na klatke piersiowa (z szczegolnym uwzglednieniem bocznych partii)Jesli chodzi o ginekomastie to nie wyczywam pod sutkami nic twardego , jakiegos gruczolu czy cos. Takze sutki wracaja do normalnych rozmiarow pod wplywem temperatury badz ucisku. Wiec chyba to nie ginekomastia?

Poniżej zamieszczam zdjecia ktore moze komus pomoga pomoc mi

Zmieniony przez - wojtasck w dniu 2008-01-06 11:17:05

Klima1983

Wysłana - 07 stycznia 2008 14:51    Edytuj Cytuj
witam,ja mam lipo na 100%,mam malo w sumie tluszczu na sobie,kiedys sie dosc odtluscilem,ale i tak nic z sutow nie zeszlo.Ma ktos jakies porady?czy ino skalpel poratuje?POQJ!

..i męczyć się będziesz po kres dni swoich..

wojtasck

Wysłana - 07 stycznia 2008 16:33    Edytuj Cytuj
Podbijam moje pytanie i przedmowcy, jak walczyc z lipo? wystarczy schudnac? Ponawiam prosbe o zdiagnozowanie zdjec

mjś

Wysłana - 07 stycznia 2008 17:43    Edytuj Cytuj
Trudno tak jednoznacznie powiedzieć na odległość.
Jeśli masz pod sutkiem jakiś guzek to masz Ginekomastie. (badź raka )
Jeśli nie znajdziesz nic, a Twoje piersi wyglądają podejrzanie to jest to pewnie Lipomastia.

"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."

robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Lipo/Gino inne spojrzenie na problem

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.