Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jakie stężenie ? ale chyba obojętnie jakie stężenie , wiem ze lignocaine 10% jest na receptę a to jeszcze produkują?
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
1170264108000
e0r
Wysłana - 31 stycznia 2007 19:13
Chodzi o forme iniekcyjna czy żel/krem?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1170267203000
DRW
Wysłana - 31 stycznia 2007 19:24
o ile sie nie myle to forma iniekcyjna jest z noradrenalina...
a w jakim celu chcesz to nabyc ?
i podlaczam sie do pytania: jest na recepte??
Znawca -
1170267860000
wytrysk
Wysłana - 31 stycznia 2007 19:44
polecam milgamme, ma w sobie witaminy z grupy b i do tego lignocaine, wbijalem 2ml przed szotem i bylo jak w niebie
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
1170269048000
złotyy
Wysłana - 31 stycznia 2007 19:52
jest w aptekach, nie ma możliwości kupna bez recepty. Ja płaciłem na czarnym rynku 8zł za ampe 2ml,100mg. możesz pojeździć po studiach tatuażu, w niektórych mają "pod ladą", może Ci sprzedadzą.
W aptece razcej nie dostaniesz ale zato jak masz znajomego w przychodni chirurgicznej to tam na litry to uzywaja.Pozatym przydatan sprawa przy inj. z krótkich estrów EAPu
1170296361000
Kacper vel
Wysłana - 04 sierpnia 2008 14:46
Cześć jestem nowy jak co.Mam pytanie czy wie ktoś jakie konsekfencje płyną z połknięcie nie wielkiej ilości lignocainy 10% słyszłem że może to wywołać zapalenie płuc czy coś prosze o pomoc pozdrawiam wszyskich