Dlatego że od początku sezonu taką zasadę stosowałem, ale że teraz akurat grałeś przeciwko mnie więc żeby nie było żadnych niedomówień to niech będzie moja strata i zaliczam tę zmianę.
ALE UWAGA: od teraz skład na daną kolejkę można podawać do piątku do godz. 19:00 - wszelkie później podane zmiany nie będą uwzględniane
Powód jest taki żeby wszyscy mieli równe szanse, niezależnie od tego kiedy ich mecze się zaczynają a nie ukrywam że mi też to ułatwi ocenę
I jeszcze jedna uwaga- Man Utd gra mecz najbliższej kolejki awansem już jutro i będzie on liczony do następnej kolejki więc też oczywiste że piłkarze tego klubu już po tym meczu nie będą mogli być zmieniani
No i na przyszłość naprawdę warto czytać regulamin i był czas przed startem Ligi SFD żeby zgłosić ewentualne wątpliwości. A tak to jestem w głupiej sytuacji bo kilku osobom nie zaliczyłem zmian, a teraz nagle mam zaliczać, ale z kolei nie chcę być posądzony że steruję tak żeby to wygrać.
A nie jest łatwo się w tym wszystkim połapać bo mecze są w różnych terminach, niektóre przekładane i staram się tak zrobić żeby nikt na tym nie tracił ale musicie mi trochę ułatwić zadanie i dopasować się do tego terminu który teraz wprowadzam.
Black nie powinneś robić takich wyjątków, bo każdy miał taką sytuacje w sezonie wiec dlaczego tylko tą zmiane masz uwzględnić
Albo wszystkie, alebo żadne
juve!!!
Znawca -
1266865815000
Black Pete
Wysłana - 22 lutego 2010 20:17
No tak zamotałem się trochę w tym wszystkim
więc ostatecznie nie zaliczam zmiany Pawlikusa i żeby już nie było w przyszłości żadnych niedomówień wprowadzam do regulaminu ten zapis że WSZYSCY mogą podawać zmiany w składzie na daną kolejkę do piątku do 19:00.
Sorry za zamieszanie ale robię kilka rzeczy naraz i już mam kwadratowy łeb od tego
nie chcę być posądzony że steruję tak żeby to wygrać Winny się tłumaczy
Visca el Barça! Mes que un club!
Znawca -
1266867097000
BeeV
Wysłana - 22 lutego 2010 22:49
Generalnie w poprzedniej edycji jeśli pierwszy zawodnik był w trakcie rozgrywania meczu to już nie można było dokonywac żadnych zmian w składzie, tak sie trzymałem przez większośc gry (może za wyjątkiem pierwszego sezonu)
Mój mecz został pzrełozony jeszcze nei wiem na kiedy ale liczę, że Boyd ustrzeli hattricka