Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 887 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
Liceum Piłkarskie LIDER Włocławek 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: liceum piłkarskie lider włocławek
Autor "Liceum Piłkarskie LIDER Włocławek"   

saanti
 Wysłana - 4 marzec 2009 18:24        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam :) Chodze do 3 klasy gimnazjum i chciałbym sie dostac do Liceum Lidera Włocławek (szkołka piłkarska).
Jesli ktos wie cos na temat tej szkołki (tzn. opłaty, co jest na testach, czy dużo osob konczy pomyslnie testy, co jest wazne by isc do tej szkółki etc.)
Bardzo prosze o odpowiedzi !! z góry dzieki ;)
pozdro

przyznaj SOG'a

grs1212
 Wysłana - 4 luty 2010 14:54      [zgłoszenie]

TA SZKOLA jest nie oplacalna wedlug mnie ... jestem tutaj poltora roku . Moze gdy by nie odszedcl jeden z trenerow wciaz bylo by tu super , jednak teraz jest strasznie , piklarze martwia sie o swoja przyszlosc ... o trenng jak sie dobrze przygotowac do sezonu i wgl .Wszystko jest na tak zwacnych wariackich prapierach , nie polecam nikomu dobremu przyjcia tutaj .. chyba ze ktos taki jak ja kiedys slaby chce zobaczyc profesjonalny trening top wtedy tak . Nauczylem sie duzo ale dzieki wlasniej ciezkiej pracy na trenngu i poza nim , teraz dla mnie ta druzyna jest po prostu slaba ....

Masz możliwości Tysiąc wiec weż sie do roboty !

przyznaj SOG'a

grs1212
 Wysłana - 9 luty 2010 19:12      [zgłoszenie]

tak to prawda popieram wpis wyzej bo moj syn tam uczeszcza i bez trenera BILIEGO ABOTA to juz nie jest dobry zespol.pozdrawiam

Masz możliwości Tysiąc wiec weż sie do roboty !

przyznaj SOG'a

beret32
 Wysłana - 3 marzec 2010 15:07       [zgłoszenie]

Problem w tym ,że Lider ma słaby zespół seniorski
zobacz w chemiku bydgoszcz tam tworzone jest liceum piłkarskie
mają dobre szkolenie ,mocne zespóły juniorów mł.juniorów i seniorów.
Młodzi szybko są ogrywani w dorsłej piłce.
I są tego wyniki -powołania do reprezentacji polski u-18,u-15 na mecz a Białorusią
Ponadto jest duże zainteresowanie trenerów młodej ekstraklasy zawodnikami chemika

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Liceum Piłkarskie LIDER Włocławek

<< czy mam szanse? / Okres przygotowawczy, wytrzymałość, skręcona kostka - gips >>

Podobne: Buty piłkarskie - porady | Szkółki Piłkarskie | Wzruszające filmiki piłkarskie | Buty piłkarskie - porady vol. 2 | tapetki piłkarskie | Sztuczki piłkarskie, tricki, filmiki, soccercommercial... :->

Warto przeczytać: nogi ipośladki | nogi i pośladki | xpand czego nie brac | Creatyna dawkowanie vitalmax | xpand nie laczyc | xpand bialko aminokwasy | MAN VAPORIZE i scroch | maximus | muciorek | prolongatum agresja | duży bf spalacz | prolongatum po agresja | duży bf | jak bra~ć kreatyne | clenburexin czy tse | clenburexin vs tse | zapotzrebowanie kaloryczne dni treningowe i nietreningowe | steryd na spalanie tkanki tłuszczowej nie antykatabolik | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL