Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1426 razy
słowa kluczowe: leucyna  kupić 
Autor

Leucyna, kupić?

Eltoro_KrK

Wysłana - 08 lutego 2010 12:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Kreatyne planuje wziąć w marcu. Teraz chciałem sobie zapodać coś na lepszą regeneracje, motywacje do treningów.

Zastanawiam się nad zakupem - Estryfikowanej leucyny od Olimpa i dodanie 5g do odżywki białkowej i płatków po treningu.

Co o tym sądzicie? Brał ktoś? Nie spodziewam się spektakularnych efektów. Poprostu zastanawiam się nad leucyną i NOZ IV i myśle czy nie będzie zdrowiej i lepiej leucyne

Życie :)
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2010 13:19 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

cyklon-b

Wysłana - 08 lutego 2010 13:19    Edytuj Cytuj
tez ostatnio mocno zastanawialem sie nad leucyną, ale zrezygnowalem na rzecz wolnych bcaa/eaa zobacz ile w takiej przecietnej dawce tych supli jest leucyny, potem zobacz czy jest sens dodawac kupowac i brak kilka gram leucyny
w przecietnej porcji bcaa/eaa masz tyle gram leucyny ile w porcji np z olimpu + multum innych waznych aminokwasow

jedyny sens widze jesli ktos ma naprawde bardzo duzo kasy i bedzie bral po 10-20g leucyny do porcji bialka w prochu + okolotreningowo, to tylko moje zdanie

kupowac leucyne osobno i brac ~5g to nieporozumienie przy cenie tego suplementu, chyba ze ktos ma juz inne suple i doklada do nich osobno jeszcze leucyne

Zmieniony przez - cyklon-b w dniu 2010-02-08 13:21:11

Danieloo

Wysłana - 08 lutego 2010 13:33    Edytuj Cytuj
zgadzam sie najleprzym wyborem jest bcaa, chyba ze jak wczesniej kolega wspomniał masz kase i bedziesz brałwieksze dawaki.
Znawca -

Czarnuchok

Wysłana - 08 lutego 2010 13:51    Edytuj Cytuj
patrzac pod trening kulturystyczny
leucyna ma najwieksze znaczenie

a sama leucyna w proszku kosztuje obecnie tyle samo co bcaa (500g ~100zl)
tak wiec koszt niewielki

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256
Ekspert -

Eltoro_KrK

Wysłana - 08 lutego 2010 13:54    Edytuj Cytuj
Z białka mi wyjdzie jakies 4g leucyny do tego 5g z supla i jest 9... To nie wiem, może rozpatrze opcje z xtend.

Ciekaw jestem jakie odczucia osób które brały i bcaa i leucyne, czy jest sens. Fakt faktem że leucyny jest dużo w np izolacie czy bcaa(sa takie bcaa ukierunkowane na duze ilosci leucyny) ale zainteresowala mnie ta moda amerykanska na leucyne po treningu.

Specjalista -

Martainn

Wysłana - 08 lutego 2010 13:56    Edytuj Cytuj
Zależy w jakim celu. Na redukcji leucyna sprawdza się bardzo dobrze. Nawet lepiej niż BCAA, a cena wychodzi dość podobna. Choć jak kto woli. Ja w moim przypadku na redukcjach czuję wyraźną różnicę.
Ale tak jak koledzy nie napisali. Nie jest to tani interes.
Ja jestem zdecydowanie jej zwolennikiem.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2010-02-08 13:56:26
Specjalista -

Czarnuchok

Wysłana - 08 lutego 2010 14:02    Edytuj Cytuj
martain
ja nie chcialem mowic ze jem obecnie okolotreningowo 40g bcaa w tym 30g leucyny
bo przy naszym BF to trudno ocenic co ci chroni miesien
czy dieta czy bcaa

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256
Ekspert -

Eltoro_KrK

Wysłana - 08 lutego 2010 14:03    Edytuj Cytuj
Redukcje jako taką skończyłem(już nie jestem tłusty) teraz pora na ostrą mase lecz z głową i na lato redukcja.

Stąd planowałem teraz poeksperymentować z leucyną i jak nie wiedziałem co zrobić tak nadal jestem niezdecydowany

Specjalista -

Martainn

Wysłana - 08 lutego 2010 14:16    Edytuj Cytuj
Czarnuchok hehe. Mi tu bardziej o typowe odczucia regeneracyjne chodzi jeśli tak można to określić:D
Eltoro_KrK wiesz. Cena jak BCAA, więc można spróbować.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2010-02-08 14:17:27
Specjalista -

dymek07

Wysłana - 08 lutego 2010 14:27    Edytuj Cytuj
żeby walić porcję 10 - 20 gram leucyny to trzeba by było zapodać również w odpowiedniej ilość pozostałe aminokwasy...
leucyna na redukcje owszem dobra,przed treningowo
uważam , że lepiej jest brać przed treningowo do porcji białka ,najnowsze badania pokazują że leucyna brana po treningu razem z szejkiem z serwatki a samo białko serwatkowe występuje takie samo działanie anaboliczne...więc nie wiem czy jest sens dodawanie samej leucyny po treningu jeszcze w takich dużych dawkach

Eltoro_KrK

Wysłana - 08 lutego 2010 14:40    Edytuj Cytuj
Robicie mi z mózgu galarete

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Leucyna, kupić?

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.