hej mam pytanie głównie do pań ... jakie preparaty stosuje się na ujędrnienie , powiększenie minimalne ( wiadomo ,że kremy cudu nie zdziałają )piersi? .chodzi mi o ogólną poprawe wyglądu piersi będe wdzięczna za nazwy dokładne tych kremów , balsamów ... z góry dzięki
Kiedyś była tu panna i mówiła że solanke stosuje, więcej Ci nie powiem bo się nie znam ( mi rosną piersi od trenowania klaty:).
1118124235000
JIGGA99
Wysłana - 07 czerwca 2005 08:38
Są ćwiczenia dla pań, na poprawienie piersi, no ale widze ze koleżanka raczej wierzy w cudowne działanie kremikowwiec powodzenia
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
1118126288000
pienio
Wysłana - 07 czerwca 2005 09:20
Dobrze Ci kolega radzi księżniczko. Ćwicz piersi a będą kształtne i wypasione jak dwa bochenki chleba, a w dotyku twarde jak głazy i jednocześnie gładkie jak jedwab(aaaach). Tylko schrupać.........MNIAM.
A jakie ćwiczenia,może ktoś podać,bo też byłabym zainteresowana
Z balsamów polecam : GARNIER-tonizujące mleczko do ciała,nawilża i ujędrnia skórę której brakuje jędrności z wyciągiem z owoców (w żółtym opakowaniu)
1118130790000
princessa
Wysłana - 07 czerwca 2005 09:55
Karolinkaa dzięki wielkie nom ćwiczonka to jednak najlepsze rozwiązanie - zgadzam się z Wami chyba są jakieś posty podwieszone w fitnessie z opracowanymi ćwiczeniami Zawodny nom nawet w urodzie się udzielasz
najlepszy na takie sprawy jest masaż najlepiej zrobiony przez profesjonaliste
w weekend będe wolny jakby co
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem! ================================================ Wejdź - [http://www.pajacyk.pl] _-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_ __--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__