Witam. Miałem dolegliwości serca od tygodnia i nie tylko serca bo obok, pod i nad sercem mnie zabolało, no więc wybrałem się do lekarza, pyta mnie co mi jest? ja że boli serce zapytał jeszcze czy uprawiam jakiś sport a ja że tak, kulturystykę i on od razu do rzeczy, brałeś odżywki ja tak (brałem Gainera Olimp 8KG) powiedział żebym otworzył usta i powiedział "A" i mówi mi że brałem sterydy bo mam spuchniętą szyje ;o ja takie oczy na niego że nie brałem, brałem tylko odżywki pyta ile tego wziąłem nazwa itp i mówi mi że w białku są anaboliki i sterydy i to przez to :OO ja znów zdziwiony, wysłał mnie na EKG serca, zrobiłem wszystko okazało się z sercem w porządku i nagle lekarz zmienił swoje nastawienie do mnie i mówi mi, że to przez biało i nie może zostać wydzielone(coś takiego mi powiedział nie do końca pamiętam). Powiedział mi żebym zrobił sobie badanie krwi i się zgłosił do niego. I teraz pytanie do tych bardziej orientacyjnych, jak to możliwe żeby w białku były sterydy, anaboliki przecież nie brałem Gainera 737 ani w OGOLE STERYDÓW i czy od spuchniętej szyi można wywnioskować że brało się sterydy ? proszę o wypowiedzenie się. Pozdrawiam i przepraszam za błedy ale się spiesze :)
|