Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 158780 razy
słowa kluczowe: leczenie  kanałowe 
Autor

Leczenie kanałowe

kult

Wysłana - 28 sierpnia 2008 22:42    Edytuj Cytuj
moja gorna szczegla odpicz jedeynek i kłow jest nanalowa leczona, 0 nerwów wszystko wyrwane , nic nie bolał przy truciu i innych czynnosciach totalnie nic, dobry dentysta ( zeby mi sie nie psuły, ale ze wzgledu na sport uliczny jaki kiedys uprawiałem to bylo bardzo prkatyczne )

do roboty poganie...

Fresian

Wysłana - 28 sierpnia 2008 23:01    Edytuj Cytuj
Chciałabym bardzo chętnie zmienić dentystę, ale rodzice powiedzieli, że koniec.
Muszę zacisnąć zęby i jakoś to przetrzymać.
Ale im to łatwo mówić...
Czytałam wiele opinii ludzi, którzy kanałowe znieśli dobrze, i trochę moje obawy zelżały...
Ale jednak jakiś strach jest...

www.fresian.photoblog.pl

dagusia_k

Wysłana - 29 sierpnia 2008 23:39    Edytuj Cytuj
Boże to co Ty masz za rodziców, że Cię do takiej sadystki wysyłają? Nie chcą aby Twoje zęby jak najlepiej wyglądały? Masakra...Leczenie kanałowe u dobrego dentysty, który wie co robi jest bezbolesne i szybkie. U mnie czyszczenie kanałów trwało góra 15 minut, wszystko bez znieczulenia i dałam rade a jestem straszną panikarą.

kult

Wysłana - 30 sierpnia 2008 00:11    Edytuj Cytuj
nie kazdy moze poswiecic xxx zl na lecznie , nie pomyslalas o tym?? myslisz ze rodzice to specjalnie robią?/ jest wiele powodów...

do roboty poganie...

Fresian

Wysłana - 30 sierpnia 2008 21:37    Edytuj Cytuj
No i właśnie o to chodzi...
Bez pieniędzy ani rusz - inaczej z NFZ można liczyć tylko na plombę z plasteliny oO i borowanie wiertarką.

www.fresian.photoblog.pl

Przepalony

Wysłana - 01 września 2008 18:01    Edytuj Cytuj
Prawdziwe kozaki robią kanałowe bez znieczulenia

buli.

Wysłana - 09 października 2008 17:50    Edytuj Cytuj
Mam pytanie . dziś mnie skierowali na prześwietlenie zęba ...
Czy po tym zabiegu jest kanałowe czy jest inna możliwość żeby to ominąć??

No Pain No Gain

wiciula

Wysłana - 27 października 2008 22:03    Edytuj Cytuj
wysłanie na prześwietlenia jeszcze o niczym nie świadczy ;] po nim okarze się czy ząb jest do kanałowego czy nie ... ja niestety będe miała jedynke na dole i mam pytanie . Bo tak czytam i mówicie że ząb po leczeniu zmieni kolor ... nie wiem czy to prawda , ale mam nadzieje że nie :D i jeszcze jedno pytanie . Skoro mój ząb obumarł to czy ona będzie mi zatruwała zęba ? Narazie miałam grzebanie igłą/śróbką (nie wiem co to było) i mnie nic nie bolało :D

buli.

Wysłana - 28 października 2008 07:47    Edytuj Cytuj
moze ktos sie zna więc zapytam czy ten ząb będzie leczony kanałowo ?
http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc00802hf3.jpg

No Pain No Gain

wiciula

Wysłana - 28 października 2008 16:18    Edytuj Cytuj
troche nie wyraźne ale wydaje mi się że tak ... moje zęby były podobne chociaż to sie chyba bardziej na dziąsło patrzy niż na ząb ...

Odpowiedzi jest na 23 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Leczenie kanałowe

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.