Jestem z Tomaszowa Mazowieckiego.
Dzisiaj byłam u dentystki na leczeniu zęba.
Niestety, zaczęła borować mi w zębie i stwierdziła, iż mam za dużą próchnicę czy coś w tym rodzaju.
Powiedziała, że być może konieczne będzie leczenie kanałowe. Bardzo się wystraszyłam, gdyż siedząc w poczekalni rozmawiałam o nim z siostrą, która nieźle mnie przestraszyła(oczywiście wtedy jeszcze nie wiedziała, że ja sama będę miała taki problem)...
a to zbieg okoliczności...
No cóż nie ważne.
Założyła mi truciznę. Wcale nie bolało jedynie troche borowanie.
Nigdy nie biore znieczulenia bo boje sie igieł. Jako małe dziecko mieli ze mną niezłe problemy. Jak przyszła facetka do mnie do domu, aby dać mi zastrzyk ganiali mnie około godziny xD No ale po pewnym czasie opadłam z braku siły i ... xD
------------------------------------
Minęły już ponad 4 godziny i nic mnie nie boli. Dentystka powiedziała, że w nocy jest najgorzej...
Po wizycie byłam przerażona i od razu wparowałam na internet i zaczęłam szukać więcej informacji o leczeniu kanałowym...Weszłam na to forum i przeczytałam prawie wszystkie odpowiedzi na posta i przyznam, że troch się uspokoiłam.,..lecz nadal bardzo się boje...Czy jeżeli ząb nie bedzie mnie bolał, leczenie będzie mniej bolesne ? Tzn. , że się zatruł

?
Z górdy dzękuje za odpowiedzi:D Pozdrawiam i życze miłego wieczoru :D:D:D