Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Lech:Pogon - zachowanie kibicow

Zawodny

Wysłana - 01 kwietnia 2005 23:11    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

w trakcie meczu kolo 33 minuty zaczelismy glosno krzyczes ze ma byc minuta ciszy zeby uczcic pamiec Ojca Swietego, a pzniej zeby sedzia przerwal mecz, w koncu jakis kibic podbiegl do sedziego i sedzia przerwal mecz, pilkarze staneli w kolku modlac sie, natomias kibice zdjeli szal i flagi, (zarowno kibice Lecha jak i Pogonii) w ciszy opuszczali stadion spiewajac raz hymn Polski. Nie da sie tego dokaldnie opisac co tam sie dzialo jak kibice Pogonii krzz z rac zapalili, ten mecz trzeba bylo przezyc, wynik spada na dalszy plan tu chodzi o Papieza o to ze caly stadion sie zjednoczyl i oddal czesc Papiezowi, Polakowi, Najwiekszemu Polakowi........

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
[http://alliancebjj.pl/]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 kwietnia 2005 23:16 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pan_duze_P

Wysłana - 01 kwietnia 2005 23:16    Edytuj Cytuj
widziałem to - było to pięknę i pokazuje, że polacy jak chcą to mogą.

(L) Każdego dnia Dziękuje Bogu , że jestem Legionistą (L)
www.pajacyk.pl => daj coś od siebie głodnym dzieciom

znawiec

Wysłana - 02 kwietnia 2005 09:15    Edytuj Cytuj
brawo!

Zawodny

Wysłana - 02 kwietnia 2005 09:47    Edytuj Cytuj

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--

Xpakero

Wysłana - 02 kwietnia 2005 09:58    Edytuj Cytuj
ciekawe czy to opisza w gazetach i zaczna postrzegac kibicow jak ludzi a nie jak bezmózgów którzy chodza na mecze sie nap*****lac bo do tej pory tylko o tym mozna bylo poczytac lub obejrzec w teleiwzji...moze którys z krzykaczy tego forum to przeczyta i zmieni zdanie na temat kibiców, ZDRÓWKO DLA PAPIEŻA, MAM NADZIEJE ZE WYJDZIE Z TEGO

Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki
=Przyszły moderator wszystkich moderatorów=
MOIM NAŁOGIEM TE BARWY ZIELONE
>>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<

MARCEL536

Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:46    Edytuj Cytuj
Oj tak-zgadzam sie zewszystkim i też życze PAPIEŻOWI ZDROWIA (zwłaszcza ,że kiedyś miałem znim okazje porozmawiać-ale niestety widać niebyło mi pisane bo ta okazja przeszła mi koło nosa i dotej pory niemoge sobie tego darować)

"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"

Zawodny

Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:51    Edytuj Cytuj
Jak mogles porozmawiac?? Powiedz jasniej jesli mozesz

Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2005-04-02 10:52:30

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--

orzeszq

Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:53    Edytuj Cytuj
http://pilka.interia.pl/news?inf=608324

zachowanie kibiców było dobrym przykładem, no ale nie można powiedziec tego o zachowaniu prezesa pogoni, którego interesował tylko wynik i chciał a by powtózony mecz został od takiego wyniku(1-0 dla pogoni) oraz o zachowaniu Swierczewskiego który lekceważąco powiedział &quot;Polacy nawet Papieża uśmiercą&quot; jest to wstyd, że były reprezentant tak sie zachowuje w takim momencie !!!!

Pic na wodę fotomontaż

Zawodny

Wysłana - 02 kwietnia 2005 11:04    Edytuj Cytuj
BYylem tam na stadionie i nikogo nie obchodzil wynik, wszyscy wychodzili ze spuszczonymi glowani niektorzy ze lzami w oczach. Moj znajomy kiedys poweidzial banda dresiarzy na kibicow, ciekawe czy teraz zmieni zdanie...

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--

erminho

Wysłana - 02 kwietnia 2005 11:07    Edytuj Cytuj
ehh ten Swierczewski, nigdy jakos nie mialem dla Niego szacunku i to sie nie zmieni...ale zachowanie kibicow godne pochwaly...

Doradca w dziale ,,Piłka nożna''

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
Specjalista -

pan_duze_P

Wysłana - 02 kwietnia 2005 11:53    Edytuj Cytuj
Sędzia Piotr Zdunek uznał, że mecz ze względu na dramatyczne doniesienia o stanie zdrowia papieża trzeba zakończyć.

Sygnał do przerwania meczu dali kibice Lecha. W pewnym momencie zaczęli ściągać klubowe flagi z ogrodzenia i zaczęli skandować: &quot;Kolejorz, minuta ciszy!&quot;. Po chwili rzeczywiście, na dużym obiekcie Lecha przy ulicy Bułgarskiej zaległa totalna cisza.

Piłkarze nie wiedzieli, co się dzieje. Grali przy milczących trybunach, co nie zdarzyło im się jeszcze nigdy w karierze. Mimo to gra toczyła się nadal.

W pewnym momencie, jakby po to, żeby pokazać zawodnikom i arbitrom, że też powinni jakoś zareagować, na murawę wbiegł jeden z kibiców. Na trybunach wzmogły się okrzyki: &quot;Przerwać mecz, przerwać mecz&quot;. Kibice odpalili także czerwone race.

Kiedy arbiter ostatecznie zdecydował o przerwaniu spotkania, piłkarze Lecha i Pogoni stanęli na środku boiska, chwycili się za ramiona. Kibice zaintonowali hymn narodowy.

Piętnaście tysięcy ludzi w milczeniu opuszczało stadion. Niektórzy przez długą chwilę siedzieli jeszcze na trybunach, obejmowali się, płakali. Czuło się podniosłą i przygnębiającą atmosferę.

przeglad sportowy.

widać, że jednak piłkarze i kibice mają uczucia ! BRAWO !!

(L) Każdego dnia Dziękuje Bogu , że jestem Legionistą (L)
www.pajacyk.pl => daj coś od siebie głodnym dzieciom

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Lech:Pogon - zachowanie kibicow

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.