w trakcie meczu kolo 33 minuty zaczelismy glosno krzyczes ze ma byc minuta ciszy zeby uczcic pamiec Ojca Swietego, a pzniej zeby sedzia przerwal mecz, w koncu jakis kibic podbiegl do sedziego i sedzia przerwal mecz, pilkarze staneli w kolku modlac sie, natomias kibice zdjeli szal i flagi, (zarowno kibice Lecha jak i Pogonii) w ciszy opuszczali stadion spiewajac raz hymn Polski. Nie da sie tego dokaldnie opisac co tam sie dzialo jak kibice Pogonii krzz z rac zapalili, ten mecz trzeba bylo przezyc, wynik spada na dalszy plan tu chodzi o Papieza o to ze caly stadion sie zjednoczyl i oddal czesc Papiezowi, Polakowi, Najwiekszemu Polakowi........
ciekawe czy to opisza w gazetach i zaczna postrzegac kibicow jak ludzi a nie jak bezmózgów którzy chodza na mecze sie nap*****lac bo do tej pory tylko o tym mozna bylo poczytac lub obejrzec w teleiwzji...moze którys z krzykaczy tego forum to przeczyta i zmieni zdanie na temat kibiców, ZDRÓWKO DLA PAPIEŻA, MAM NADZIEJE ZE WYJDZIE Z TEGO
Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki =Przyszły moderator wszystkich moderatorów= MOIM NAŁOGIEM TE BARWY ZIELONE >>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<
1112428718000
MARCEL536
Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:46
Oj tak-zgadzam sie zewszystkim i też życze PAPIEŻOWI ZDROWIA (zwłaszcza ,że kiedyś miałem znim okazje porozmawiać-ale niestety widać niebyło mi pisane bo ta okazja przeszła mi koło nosa i dotej pory niemoge sobie tego darować)
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA" ================SFD FIGHT CLUB=============== "Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
1112431573000
Zawodny
Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:51
Jak mogles porozmawiac?? Powiedz jasniej jesli mozesz
Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2005-04-02 10:52:30
zachowanie kibiców było dobrym przykładem, no ale nie można powiedziec tego o zachowaniu prezesa pogoni, którego interesował tylko wynik i chciał a by powtózony mecz został od takiego wyniku(1-0 dla pogoni) oraz o zachowaniu Swierczewskiego który lekceważąco powiedział "Polacy nawet Papieża uśmiercą" jest to wstyd, że były reprezentant tak sie zachowuje w takim momencie !!!!
Pic na wodę fotomontaż
1112432029000
Zawodny
Wysłana - 02 kwietnia 2005 11:04
BYylem tam na stadionie i nikogo nie obchodzil wynik, wszyscy wychodzili ze spuszczonymi glowani niektorzy ze lzami w oczach. Moj znajomy kiedys poweidzial banda dresiarzy na kibicow, ciekawe czy teraz zmieni zdanie...
Sędzia Piotr Zdunek uznał, że mecz ze względu na dramatyczne doniesienia o stanie zdrowia papieża trzeba zakończyć.
Sygnał do przerwania meczu dali kibice Lecha. W pewnym momencie zaczęli ściągać klubowe flagi z ogrodzenia i zaczęli skandować: "Kolejorz, minuta ciszy!". Po chwili rzeczywiście, na dużym obiekcie Lecha przy ulicy Bułgarskiej zaległa totalna cisza.
Piłkarze nie wiedzieli, co się dzieje. Grali przy milczących trybunach, co nie zdarzyło im się jeszcze nigdy w karierze. Mimo to gra toczyła się nadal.
W pewnym momencie, jakby po to, żeby pokazać zawodnikom i arbitrom, że też powinni jakoś zareagować, na murawę wbiegł jeden z kibiców. Na trybunach wzmogły się okrzyki: "Przerwać mecz, przerwać mecz". Kibice odpalili także czerwone race.
Kiedy arbiter ostatecznie zdecydował o przerwaniu spotkania, piłkarze Lecha i Pogoni stanęli na środku boiska, chwycili się za ramiona. Kibice zaintonowali hymn narodowy.
Piętnaście tysięcy ludzi w milczeniu opuszczało stadion. Niektórzy przez długą chwilę siedzieli jeszcze na trybunach, obejmowali się, płakali. Czuło się podniosłą i przygnębiającą atmosferę.
przeglad sportowy.
widać, że jednak piłkarze i kibice mają uczucia ! BRAWO !!
(L) Każdego dnia Dziękuje Bogu , że jestem Legionistą (L) www.pajacyk.pl => daj coś od siebie głodnym dzieciom