w wakacje takie laski pojawiaja sie na rowerach ze nic tylko odkurzyc swojego starego grata i jechac zburtac jakies futerko
**Moderator Dzialu Sporty eXtremalne** ----->-=Vatos Locos Clan=-<----- Jestem BOGIEM uswiadom to sobie
** eX Moderator SFD **
1057145447000
zaborek
Wysłana - 02 lipca 2003 15:30
hehe polowac trza no nie
Doradca w dziale Sporty Extremalne
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein
Moderator: -Sporty Extremalne- -Rowery-
1057152616000
Fire
Wysłana - 02 lipca 2003 17:09
no dobra to teraz jako experci powiedzcie mi bo ja od bicykla mialem mala przerwe... a wiec jade sobie na moim super rowerze (zdjecie wrzuce jutro) i jedzie super laska no i co jak zagadujecie ?? hyhyhy
**Moderator Dzialu Sporty eXtremalne** ----->-=Vatos Locos Clan=-<----- Jestem BOGIEM uswiadom to sobie
** eX Moderator SFD **
1057158542000
patriot
Wysłana - 02 lipca 2003 18:16
Ej sorry lancuch mi sie skonczyl i nie umiem naprawic , pomozesz mi ?
" Życie jem jak Milkę , Bo wiem że jestem lśnieniem I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
1057162561000
zaborek
Wysłana - 02 lipca 2003 19:20
zalezy w ktora strone jedzie jak przejezdza obok Ciebie to ja gonisz i sie pytasz: Gdzie jedziemy?? a gdy jedzie z naprzeciwka powiedzmy nie spieszac sie to zajezdzasz jej droge, laski zawsze zeskakuja z rowerow zamiast hamowac i tu juz zalezy od Twojej charyzmy co jej do łba nagadasz
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein
1057166425000
patriot
Wysłana - 02 lipca 2003 19:41
Wiesz metod jest kilka Dziela sie na glownie na silowe i niesilowe . W nie silowych mozna uzyc podstepu , albo sily perswazji (qrwa jak to sie pisze bo zglupialem ) . Do silowych moze nalezec np wlozenie patyka w szprychy tylnego kola miedzy lancuchem a dolna rura trojkata (bardzo drastyczne , najczesciej odpada przerzutka , peka lancuch , czasami odpada hamulec i bardzo czesto pekaja szprychy - Widzialem rower po takim przejsciu , tyle ze natura go chciala poderwac i jej nie wyszlo bo drzewko o ktore zachaczyl , a dokladniej leszczyna , zostala zamordowana na miejscu )
Zmieniony przez - patriot w dniu 2003-07-02 19:43:28
" Życie jem jak Milkę , Bo wiem że jestem lśnieniem I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
1057167671000
no_fear
Wysłana - 02 lipca 2003 22:24
he moją byłą laskę, za nim jeszcze była ze mną, koleś chciał poderwać na czerwoną lampke pod siodełkiem tzn. ona sobie jechała wieczorem z włączoną pulsującą lampeczką no i kolo zagaił, że masz extra super lampke i wogóle on też chce sobie taką kupić, tylko niestety nie wie gdzie
No prawie by mu się udało wyciągnąć od niej numer tel, gdyby nie to, że się spieszył i zniecierpliwiony powiedział "to dasz mi wkońcu swój numer czy nie?!" hahaha
Nie mniej sposób warty uwagi
___ No_Fear ___
1057177442000
Fire
Wysłana - 03 lipca 2003 00:12
tekst "gdzie jedziemy" narazie wydaje mi sie najlepszy chociaz szczerze mowiac pierwsza mysl jaka wogole mi sie nasunela to pomysl ze szprychami i patykiem
** eX Moderator SFD **
1057183940000
zaborek
Wysłana - 03 lipca 2003 10:49
no to sprobuj, szczerze mowiac sprawdzalem dwa razy i dzialalo
1057222169000
Fire
Wysłana - 03 lipca 2003 13:43
dzis deszcz pada wiec nic nie sprawdze :/ znaczy przed lustrem stoje i fajne miny robie mowiac "gdzie jedziemy" dodaje do tego jeszcze rozne bajery typu czesc mala,czesc baby, itp itd