Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 8781 razy
słowa kluczowe: laski  rowerach 
Autor

Laski na rowerach :-)

Fire

Wysłana - 02 lipca 2003 13:30    Edytuj Cytuj
w wakacje takie laski pojawiaja sie na rowerach ze nic tylko odkurzyc swojego starego grata i jechac zburtac jakies futerko

**Moderator Dzialu Sporty eXtremalne**
----->-=Vatos Locos Clan=-<-----
Jestem BOGIEM uswiadom to sobie

** eX Moderator SFD **

zaborek

Wysłana - 02 lipca 2003 15:30    Edytuj Cytuj
hehe polowac trza no nie

Doradca w dziale Sporty Extremalne

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-

Fire

Wysłana - 02 lipca 2003 17:09    Edytuj Cytuj
no dobra to teraz jako experci powiedzcie mi bo ja od bicykla mialem mala przerwe... a wiec jade sobie na moim super rowerze (zdjecie wrzuce jutro) i jedzie super laska no i co jak zagadujecie ?? hyhyhy

** eX Moderator SFD **

patriot

Wysłana - 02 lipca 2003 18:16    Edytuj Cytuj
Ej sorry lancuch mi sie skonczyl i nie umiem naprawic , pomozesz mi ?

http://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty+Extremalne - Dział mafii Xtreme Sports
"Wanna be big , gotta go big "

" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "

zaborek

Wysłana - 02 lipca 2003 19:20    Edytuj Cytuj
zalezy w ktora strone jedzie jak przejezdza obok Ciebie to ja gonisz i sie pytasz: Gdzie jedziemy?? a gdy jedzie z naprzeciwka powiedzmy nie spieszac sie to zajezdzasz jej droge, laski zawsze zeskakuja z rowerow zamiast hamowac i tu juz zalezy od Twojej charyzmy co jej do łba nagadasz

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-

patriot

Wysłana - 02 lipca 2003 19:41    Edytuj Cytuj
Wiesz metod jest kilka
Dziela sie na glownie na silowe i niesilowe . W nie silowych mozna uzyc podstepu , albo sily perswazji (qrwa jak to sie pisze bo zglupialem ) . Do silowych moze nalezec np wlozenie patyka w szprychy tylnego kola miedzy lancuchem a dolna rura trojkata (bardzo drastyczne , najczesciej odpada przerzutka , peka lancuch , czasami odpada hamulec i bardzo czesto pekaja szprychy - Widzialem rower po takim przejsciu , tyle ze natura go chciala poderwac i jej nie wyszlo bo drzewko o ktore zachaczyl , a dokladniej leszczyna , zostala zamordowana na miejscu )

http://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty+Extremalne - Dział mafii Xtreme Sports
"Wanna be big , gotta go big "

Zmieniony przez - patriot w dniu 2003-07-02 19:43:28

" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "

no_fear

Wysłana - 02 lipca 2003 22:24    Edytuj Cytuj
he moją byłą laskę, za nim jeszcze była ze mną, koleś chciał poderwać na czerwoną lampke pod siodełkiem tzn. ona sobie jechała wieczorem z włączoną pulsującą lampeczką no i kolo zagaił, że masz extra super lampke i wogóle on też chce sobie taką kupić, tylko niestety nie wie gdzie

No prawie by mu się udało wyciągnąć od niej numer tel, gdyby nie to, że się spieszył i zniecierpliwiony powiedział "to dasz mi wkońcu swój numer czy nie?!" hahaha

Nie mniej sposób warty uwagi

___ No_Fear ___

Fire

Wysłana - 03 lipca 2003 00:12    Edytuj Cytuj
tekst "gdzie jedziemy" narazie wydaje mi sie najlepszy chociaz szczerze mowiac pierwsza mysl jaka wogole mi sie nasunela to pomysl ze szprychami i patykiem

** eX Moderator SFD **

zaborek

Wysłana - 03 lipca 2003 10:49    Edytuj Cytuj
no to sprobuj, szczerze mowiac sprawdzalem dwa razy i dzialalo

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-

Fire

Wysłana - 03 lipca 2003 13:43    Edytuj Cytuj
dzis deszcz pada wiec nic nie sprawdze :/ znaczy przed lustrem stoje i fajne miny robie mowiac "gdzie jedziemy" dodaje do tego jeszcze rozne bajery typu czesc mala,czesc baby, itp itd

** eX Moderator SFD **

Odpowiedzi jest na 4 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Laski na rowerach :-)

Strony:  pierwsza  1  2  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.